reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
A ja jestem 6 miechów po odstawieniu, 3 się staraliśmy i nic. Pewnie organizm potrzebuje czasu
eee... nie czekaj... lekarze mi zalecali od razu :] no ale i tak się nie udalo jeszcze poki co :]

Bafinka tez tak myslę :-):-)
Jedni twierdzą, żeby odczekać, inni żeby od razu. A my od razu się staraliśmy po odstawieniu ale widocznie jeszcze nie mój czas był :d ale glowa do góry. wkrótce od nowa zaczynamy i mam nadzieję, że sie uda :D

my też zaczeliśmy od razu starania.. z tym ze przez pierwsze pół roku chodziłam od lekarza do lekarza i nie mogłam znaleść takiego który bby się mną zajol... ale już mam super gina i nadzieje mi wracają

jeśli mogę wam coś poradzić to żebyście od razu zaczęły szukać dobrego gina i nie zwlekały z wizytą.. ja przez rozpoczęciem starań do gina tylko po recepty chodziłam bez żadnych badań i to był błąd bo gdybym już wcześniej była zdiagnozowana to sytuacja mogłaby się potoczyć zupełnie inaczej....

Bafinka pewnie, że tak. Jak tylko się gin coś nie spodoba to najlepiej od razu poszukiwać nowego. Ja narazie póki co znalazłam - mam nadzieję ,że lepszego od poprzednich i narazie przy nim zostanę.
A ja zawsze jak szłam do gina to byłam badana, parę lat temu mialam usg brzucha na pierwszej wizycie i teraz jak zmieniłam gina to tez ręką mi badal wszystko w środku pooglądal.

nio bo niektóży lekarze maja teorie ze do roku czasami półtora powinno sie starać o dziecko bez wspomagaczy a dopiero po tem jak coś leczyć... a po co tak długo czekać??? przecież to męczarnia i dół przy każdym nie udanym cyklu... ja jestem zdania że należy od razu wziąć sie za badania a dopiero jak wszyskto dobrze wyjdzie to wtedy czekać na dzidzie a jak jest cos nie tak to od razu działać...

Bafinka eee tam... moim zdaniem to nie od razu badania, a pół roku staranek i jak nic nie wychodzi to wtedy badanka. Mi tak ginka poprzednia powiedziala... a temu nowemu się nie chwaliłam o moich zamiarach ... w styczniu mnie zaprasza na cytologię to i mu powiem

reklama
Do góry