reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witajcie
hmm do końca opakowania jeszcze sporo tabletek, ale ja już sie denerwuje co będzie dalej, a mąż ahh nawet kazał mi już kawe odstawić;) Dziewczyny jak to u Was było przed tabletkami, miałyście regularne cykle i co się zmieniło po tabletkach?Jak wyglądał pierwszy cykl po odstawieniu tabletek?

reklama
Kwiatuszek mocno Cie tule.przykro mi ze sie nie udalo.ale mysle, ze niedlugo nam sie uda.glowa do gory.
Mika ja przed tabl. mialam raczej regularne cykle.po odstawieniu tabl. mialam przez 8 miesiecy cykle regularne, po 27,28,29,30 dni.okresy krotkie, slabe i bezbolesne a przed tabl. bylo na odwrot.potem mialam cykl 33 dniowy.potem trafil sie cykl bezowulacyjny i wywolywalam okres luteina i wtedy moj cykl trwal 44 dni, a ostatnio mialam cykl 35 dniowy.doszlam do wniosku ze ja dopiero dochodze do siebie.w tym ostatnim cyklu za dobrze sie nie czulam, wiec to chyba koniec z bezbolesnymi okresami.ja jak odstawilam tabl. mialam straszna ochote na sex, cycki i jajniki bolaly prawie caly cykl,duzo sluzu, mialam mokro w majtkach caly czas.cycki zmalaly po paru dniach.kazdy oraganizm jest inny i mozesz roznie reagowac.ja zaczelam starac sie o dziecko zaraz po odstawieniu tabl., uplynelo 11 miesiecy i w ciazy dalej nie jestem.

Moja wizyte u gin musialam przesunac o tydz bo pewnie mi sie nie skaczy ale nawet dobrze bo pojde w plodne i mi powie co i jak.nie jestem az taka zalamana bedzie dobrze dzieki kacha kochana jestes

kwiatuszeq20 przekro mi.... nastepnym razem się uda. pójdziesz do gin, i sprawdzi twoje pęcherzyki.

A ja dziś zmęczona jesetm. dłużył mi się ten tydzień.... i taką senność mam w ciągu dnia, że już drugi dzień na biurku w pracy bym usnęła. A wieczorem padam jak mucha.
A co tam u ws? LILITH, Bafinka?
Witam nowie dziewczyny, życzę powodzenia!

Kwiatuszek to ona ta owulke powinna na usg zobaczyc,powinnien byc wtedy wiekszy i pekniety pecherzyk.dobrze ze idziesz, bedziesz wiedziala co i jak u Ciebie.ja tez mialam niedawno usg i to troche mnie uspokoilo, ze w srodku niby wszystko ok, co prawda wtedy akurat mialam cykl bezowulacyjny, wiec pecherzyki byly prawie tej samej wielkosci.trzymam kciuki, ze by wszystko bylo u Ciebie dobrze.

pysia888 hej słoneczo, co tam u Ciebie?

kwiatuszeq20 nie martw się na zapas, możeakurat. Uwierz mi,jak nie bedziesz o tym myśleć, życie za ciebie zdecyduje. ;-)

Witam się,

u nas piękna pogoda dziś, bardzo się cieszę, jedziemy po południu oglądać mieszkanko a później na miasto..
Wczoraj wyszedł mi pozytywnie test owulacyjny ale dziś rano mąż uciekł do pracy :D

Co tam u Was?

reklama
Do góry