reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam tak jak mowilam bylo pol miasta przesłuchiwaly i beda dzwonic do wybranych ale jakie pytania juz myslalam ze o rozmiar stanika tez zapytaja.Rano mialam temp 36,8 a teraz 37,7 juz sama nie wiem pewnie i tak@ przyjdzie
lkasia
Zobaczycie, ze niedługo nam wszystkim się uda....musi
Ja mam dzisiaj pozytywne nastawienie...wiec przesyłam Wam wszystkim pozytywne fluidy 
A myslicie, ze 5 dc to za wczesnie na testowanie owulacyjne...owulacji spodziewam sie w tym cyklu wczesniej...bo w poprzednim w 12 dc juz byłam po jak sie okazało...wiec wole ją nie przegapic....mozliwe zeby kolo 5 dc juz była...juz jestem po @...trwała tylko 3 dni

A myslicie, ze 5 dc to za wczesnie na testowanie owulacyjne...owulacji spodziewam sie w tym cyklu wczesniej...bo w poprzednim w 12 dc juz byłam po jak sie okazało...wiec wole ją nie przegapic....mozliwe zeby kolo 5 dc juz była...juz jestem po @...trwała tylko 3 dni

Kwiatuszqu, no to niezłe te pytania musiały być. Co do tempki ta obecna niestety nie jest miarodajna.. a co z Twoimi plamieniami?? Czasem bywa tak, że tempka w dniu @ lekko spada by się wybić na następny dzień, więc nie wszystko stracone..
Ikasia, ja bym robiła dopiero od 6-7dc jakbym miała duzy zapas testów
i to najwcześniej.. Jak długi masz cykl??
Ikasia, ja bym robiła dopiero od 6-7dc jakbym miała duzy zapas testów
Ikasia jesli spodziewasz sie wczesniej owulacji to juz zacznij testowac zeby nie przegapic.
Bylam u chinczykow w sklepie z zolkami i dali mi takie zolka w tabletkach Dong Quai ma mi to unormowac @ i pomoc w zajsciu prawdopodobnie te zolka pomagaja, znalazlam to w necie na co one sa - Wskazania: Niedobór witaminy E, osłabienie układu nerwowego, zaburzenia układu hormonalnego: nieregularne, zbyt skąpe lub zbyt obfite miesiączkowanie, syndrom napięcia przed miesiączkowego, patologiczne klimakterium, choroby układu rozrodczego (guzy, torbiele, mięśniaki itp.), nadżerki; zaburzenia krążenia, kłopoty układu trawiennego, np. wrzody, wzdęcia, zgaga, bóle, skurcze mięśni; zaburzenia pracy układu moczowego i żółciowego.
Bylam u chinczykow w sklepie z zolkami i dali mi takie zolka w tabletkach Dong Quai ma mi to unormowac @ i pomoc w zajsciu prawdopodobnie te zolka pomagaja, znalazlam to w necie na co one sa - Wskazania: Niedobór witaminy E, osłabienie układu nerwowego, zaburzenia układu hormonalnego: nieregularne, zbyt skąpe lub zbyt obfite miesiączkowanie, syndrom napięcia przed miesiączkowego, patologiczne klimakterium, choroby układu rozrodczego (guzy, torbiele, mięśniaki itp.), nadżerki; zaburzenia krążenia, kłopoty układu trawiennego, np. wrzody, wzdęcia, zgaga, bóle, skurcze mięśni; zaburzenia pracy układu moczowego i żółciowego.
Ostatnia edycja:
lkasia
Ikasia, ja bym robiła dopiero od 6-7dc jakbym miała duzy zapas testówi to najwcześniej.. Jak długi masz cykl??
zawsze mialam 28-32 dni, ale to bylo przed tabletkami, jakies 7 lat temu
kwiatuszekq20
Zobaczymy co bedzie jutro,narazie plamienie staneło
kacha10
witam wszystkie.ja dzis bylam w pracy, potem w sklepie, zrobilam babeczki i jem teraz objad i Was podczytuje.u mnie 9 dzien cyklu i temp. spadla z 36,6 do 36,4.ale w tamtym cyklu mialam podobnie, tylko ze ten spadek byl 15 dnia- myslalam ze to juz owulka ale okazalo sie ze drugi spadek mialam 20 dnia cyklu i to byla owulka.moze tym razem szybciej owulka u mnie zawita.wczoraj sie posexilismy po 15 dniowej przerwie i mam teraz nadwyrezone krocze.musze sie zregenerowac do owulki.
Kwiatuszek dziwne te twoje plamienie bylo. moze jeszcze nic starconego.ponoc jak jest implantacja to temp. troche moze spasc i potem znow wzrosnac.ciekawe jaka temp. bedzie jutro u Ciebie.wiem co przechodzisz w sprawie pracy.ja praktycznie tez powinnam sie rozgladac za praca bo mam niecaly etat w szkole, ale doszlam do wniosku, ze jak zaczynam szukac to tak sie denerwuje, tak to przezywam, ze b. zl ewplywa to na moja psychike.ja skupilam sie na zaciazeniu bo taki stres moglby mi w tym nie pomoc.trzymam za ciebie kciuki w sprawie bejbika i w sprawie pracy.
Kwiatuszek dziwne te twoje plamienie bylo. moze jeszcze nic starconego.ponoc jak jest implantacja to temp. troche moze spasc i potem znow wzrosnac.ciekawe jaka temp. bedzie jutro u Ciebie.wiem co przechodzisz w sprawie pracy.ja praktycznie tez powinnam sie rozgladac za praca bo mam niecaly etat w szkole, ale doszlam do wniosku, ze jak zaczynam szukac to tak sie denerwuje, tak to przezywam, ze b. zl ewplywa to na moja psychike.ja skupilam sie na zaciazeniu bo taki stres moglby mi w tym nie pomoc.trzymam za ciebie kciuki w sprawie bejbika i w sprawie pracy.
reklama
kwiatuszekq20
ruszyło pełna para
Podziel się: