reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewuszki! Ale się narobiło! Tyle nowych brzuszków :) Wszystkim przyszłym mamusiom serdecznie gratuluje !!!!:tak:
u mnie 21 dc, i generalnie to wiem, czuje że nic z tego w tym miesiącu.. Dziś miałam jednorazowe plamienie ciemno brunatne, niby brzuch kuje i czuje jakbym ważyła 100kg więcej niż ważę to wydaje mi się że to tylko zbliżająca się @..

A co do dużych dzieci, moja córeczka po urodzeniu ważyła 2,5kg i miała 41cm.a poród był w 40 tyg! :) teraz ma 6 lat a wygląda jakby miała 8 :-)-134cm, 26kg i nr buta 32, taka niuna :happy:

znalazłam z trzeciego sierpnia :)

reklama
Agness trzymam kciuki że pozytywny!! życzę Ci tego z całego serca!!

mam do was prośbę o radę, opinię.. Na piersiach zrobiły mi sie takie brązowe przebarwienia, małe, w kolorze sutka, na jednej jedna taka plamka i drugiej piersi kilka sztuk obok siebie. To nie pieprzyki od słońca bo przecież piersi przykryte a poza tym ostatnio nie mialam czasu na słońce wyjść.. Tak dużo sie mówi o zmianach na piersiach ale czy o takich? Dziś 24dc...

to z szóstego sierpnia:)

Cześć dziewczynki
Co tam u was słychać?Jak staranka...?
U mnie dziś 16dc. Mam strasznego lenia, i jużzłe przeczucia, że to nie ten cykl.... nie wiem skąd mi się to bierze.
Tak bardzo bym chciała żeby się udało, i tak bardzo się boję żesię nie uda..........Straszne!

Bafinka wyslalam Ci wiadomosc na private.to juz w poniedz. idziesz do szpitala?dobrze, ze usunelas stad numer bo faktycznie nigdy niewiadomo.
Lilith mam nadzieje, ze tu normalni ludzie wchodza na forum, mialyscie jakies dziwne przypadki?bo tak jak sie czyta to raczej wydaje sie, ze pisza kobietki z takimi samymi problemami i marzeniami.
Kwiatuszek moze jeszcze nic straconego, moze to byc implantacja, z reguly jest 2 dni wczesniej niz okres.dalej trzymam za Ciebie kciuki.
Margola fajnie ze tu do nas zagladasz i nam kibicujesz.ja na poczatku podczytywalam fora i mialam opory, zeby sie tu zalogowac, ale b. sie ciesze, ze sie zdecydowalam.poznalam fajne kobietki, no i razem zawsze razniej.a jak mam dola to moge liczyc na pocieszenie i zrozumienie.i to mi b. pomaga.a jak Ty sie czujesz?znasz plec dziecka?
Agness u mnie 8 dc.na razie bez rewelacji.ale dzis zdecydowalismy sie pobaraszkowac i bylo super. jednak jak czlowiek nie mysli o owulce to sex jest lepszy.mysl pozytywnie.wiem ze to trudne, bo ja tez mam ciagle dolki, ale w koncu Ci sie uda.a mialas juz owulke? bo jesli nie, to nie mysl tyle, tylko dzialajcie i cieszcie sie z bliskosci.powodzenia w starankach.

kacha10 tak miałam, a właściie tak myślę. Ból jajnikówbył, drażliwośćpiersi też, no i test owulacujny pozytywny. Ale strasznie dziwnie, bowedług mnie za wcześnie. Nie wiem, wszystko mi się chyba rozregulowało.

Agness to zostalo Ci czekanie.moze tak na wszelki wypadek jeszcze podzialajcie.moje cykle zaczely sie z kolei wydluzac, ostatnio owulke mialam 21 dnia cyklu i chcialabym zeby teraz byla choc ciutke wczesniej.bo takie czekanie mnie denerwuje.trzymam za Ciebie kciuki!ide sie polozyc i spac.Kolorowych snow wszystkim zycze.

Dzięki, i kolorowych snów Tobie też.
No właśnie największy problem w tym że nie za bardzo mam ochotę na przytulanko.
Jestem tak wymięta po pracy, że szok.A tak na siłęsię nie da.

Powodzenia. Może i będzie pół miasta, ale Ty będziesz najlepsza. Trzymam kciukasy!
Pa, a ja do pracy się zbieram, a takiego mam niechcieja!!!!!!!!!!!!!! Uffff

reklama
Do góry