Bafinka
Fanka BB :)
agusia a co twój lekarz na tak długi brak@?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agness slonce jak rosnie to jest dobrze, specjalista w tym nie jestem ale jak nie spada to jest git, moze rosnie sobie powolutku a potem strzeli i raz dwa w gore pojdzie )
ja dzisiaj zakupilam testy owulacyjne ) @ dostalam w sobote i trwala tylko 2 dni i od poniedzialku do wczoraj chodzilam tylko z wkladka bo mialam norlanie tylko plamki krwi, w sumie mialam pare razy taki krotki okres ale nie az tak! A od dzisiaj mam juz sluz...i to rzadki taki jak na plodny...dziwny ten moj organizm...no ale coz ostatni cykl staran i wio do lekarza, jak po tych testach owulacyjnych znowu nic nie bedzie to sie zalame konkretnie...