reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Cześć dziewczynki
Ja byłam dziś u gina. Trochę się podłamałam. Kazał mi przyjść dopiero za około 4 tygodnie, bo narazie pęcherzyk jest za mały. Jest ciałko żółte zagnierzdżone w macicy. I tyle. Byłam na becie, wynik 2180/ wydaje mi się że za mały, poprzednio miałam 1050....
015.gif
005.gif
015.gif
005.gif

Ale mam podły nastrój, nie wiem co myśleć.
005.gif
005.gif
005.gif
005.gif

A wy dziewczynki? jak u was?
008.gif

Agnes, nic się nie przejmuj.
Na Usg może nie być widać, bo to wczesnie. Dopiero koło 7 tygodnia najlepiej sprawdzać coby się nie zadręczać. Ja początkowo także nic nie widziałam. Nie możesz się ciągle stresować, zaszłaś w ciąże, daj sobie trochę odetchnąć, nie mysl od razu, że będzie źle. Wiem, łatwo się mówi, też to przechodziłam i w końcu gin. z mężem mnie na ziemie sprowadzili :*

Dzięki LILITH a pomóż mi z tą betą... Co myslisz? nie za mały przyrost? (pocieszam się że spadku nie ma).
W tamten czwartek 1050, a teraz: 2154? Trochę się obawiam.

Agness slonce jak rosnie to jest dobrze, specjalista w tym nie jestem ale jak nie spada to jest git, moze rosnie sobie powolutku a potem strzeli i raz dwa w gore pojdzie ;))

ja dzisiaj zakupilam testy owulacyjne ;)) @ dostalam w sobote i trwala tylko 2 dni i od poniedzialku do wczoraj chodzilam tylko z wkladka bo mialam norlanie tylko plamki krwi, w sumie mialam pare razy taki krotki okres ale nie az tak! A od dzisiaj mam juz sluz...i to rzadki taki jak na plodny...dziwny ten moj organizm...no ale coz ostatni cykl staran i wio do lekarza, jak po tych testach owulacyjnych znowu nic nie bedzie to sie zalame konkretnie...

Agness slonce jak rosnie to jest dobrze, specjalista w tym nie jestem ale jak nie spada to jest git, moze rosnie sobie powolutku a potem strzeli i raz dwa w gore pojdzie ;))

ja dzisiaj zakupilam testy owulacyjne ;)) @ dostalam w sobote i trwala tylko 2 dni i od poniedzialku do wczoraj chodzilam tylko z wkladka bo mialam norlanie tylko plamki krwi, w sumie mialam pare razy taki krotki okres ale nie az tak! A od dzisiaj mam juz sluz...i to rzadki taki jak na plodny...dziwny ten moj organizm...no ale coz ostatni cykl staran i wio do lekarza, jak po tych testach owulacyjnych znowu nic nie bedzie to sie zalame konkretnie...

Dzięki kochana.
Mam nadzieję że będzie ok.
Ja też miałam taki dziwny śluz, przed zrobieniem testu.... życzę powodzenia i tzrymam kciukaski......

Ja też na becie się niestety nie znam. Jak bardzo się martwisz to popatrz na normy i prawidłowe przyrosty po necie. Ale osobiście wydaję mi się, że skoro rośnie to jest świetnie i dodatkowe stresy nie są Ci kochana potrzebne :)

mandrzejczuk może to nie był okres może jesteś w ciąży skoro masz taki dziwny śluz??? przecież niektóre kobiety miesiączkują w ciąży a twój okres był coś dziwnie krutki...

a ja to nie wiem co o sobie myśleć dziś 18dc pojawił się sluz jest przejrzysto mleczny jest go sporo ale nie jest lepki nie wiem co on oznacza na owulacje chyba za późno... a jak na złosć mój M wzioł dzis zastępstwo i na 16 godz do pracy poszedł to jak wróci to nie będzie miał sily na nic.... ;-(

reklama
Do góry