reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

to dziwnie jakoś żadnych tabletek na wywołanie nie dostałaś ??? może powinnas zmienić lekarza ja ze swojego tez nie jestem zadowolona ale jak 2 m-ce nie miałam @ to zaczoł działać dostałam luteine ale nie zadziała po tem clo i @ przyszła... radze wziac sie za to bo brak okresu znaczy brak owulacji a bez owulacji nie będzie fasolki....

reklama
powinnaś brać chyba tak długo aż ci się unormuje tak kazał mi mój lekarz ja za pierwszym razem @ nie miałam 98dni i jak dostałam to powiedział że to nie koniec i najpierw trzeba unormowac @ a po tem zaczniemy martwić sie fasolką i tak znów biore clo żeby była owulacja i okres terminowo...

tak jak już mówiłam @ miałam w grudniu 2009 potem nic, wywołanie w maju i @ i nic nadal. Betka <1,20 i chce ją powtórzyć za kilka dni. Mocno mnie boli podbrzusze. Sama nie wiem co mam robić. A to podejście tej lekarki to już w ogóle mnie rozłożyło na łopatki. Jak czytam Wasze posty to widzę że Wasi lekarze starają się Wam pomóc, a mój szkoda gadać :( płakać mi się chce. Dobrze że chociaż z Wami mogę podzielić się moimi zmartwieniami.

Dziewuszki, beta 2142 U/l :) 6 tydzień jak byk :) z moich obserwacji wynika że ostatni okresik (2 dni skąpiutkie) byl już w ciąży :D także mandrzejczuk uszy do góry, bo test nic nie wykazał wcześniej przecież !!

margola super teraz masz pewność że nie jesteś sama:) przesyłaj fluidki potrzyj się o monitor czy już nie wiem jak byleby zadziałało;D

agusia a sprawdzałaś w necie co oznacza taka beta??? moze poszukaj na pewno sa gdzieś normy

Tak patrzyłam i znalazłam że może to być ciąża 1-2 dniowa, ale jakoś mam obawy. Koleżanki z pracy ,,straszą" mnie że może to być ciąża poza maciczna

nie zamartwiaj się bo to na pewno nie pomoże a jeśli masz w sobie bobo to stres jest nie wskazany jesli masz podejrzenie ciąży to tym bardziej dbaj o siebie i przede wszystkim zmień lekarza wiem ze trudno odkryć się przed nowym ale to tylko i wyłącznie dla twojego dobra

reklama
Dziewczyny nie nakrecajcie mnie, bo zaraz popierdziele po test do apteki...z jednej strony mialam juz kiedys 3-4 dniowe okresy ale nigdy nie mialam 2-dnowego a reszty ze sluzem...No i od lutego mialam idealny 28-dniowy cykl, a teraz o 4 dni za wczesnie dostalam i nic nie wskazywalo na to, ze okres nadejdzie...wiecie co kupie ten test i zrobie go jutro rano, bo dopiero we wtorek minal termin miesiaczki...Niby czuje caly czas dziwnie podbrzusze ale caly czas wmawiam sobie, ze byl ptrzeciez okres zeby sie nie nakrecac, bo to tylko steru wiecej...No ale 10zl na test mnie nie zbawi, a bede miala spokojniejsza glowe...

Agusia8426 masz racje nie wszyscy znajomi zrozumieja, doradza, sa sprawy ktore czasem ciezko omowic z kims znajomym a tu jestesmy anonimowe i kazdy moze wylac swoje smutki i zale...ja jestem niecaly rok na BB i dzieki dziewczynom jakos sie jeszcze trzymam, bo jedni znajomi maja gdzies jak zale sie, ze nie moge w ciaze zajsc, inni mysla, ze wyolbrzymiam sprawe, a jeszcze inni ktorzy sa ze mna tez maja dosc ciaglego sluchania o tym, wiec takie wirtualne przyjaciolki to jest TO ;)

Do góry