reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
mandrzejczuk nie wiem czy za wcześnie.... wszystkie testy takie same były, strumieniowe allegrowe ale może za dużo na nie sikam :-D:-D bo w sumie jak są płytkowe to 2,3 krople moczu i może przez to mam różne wyniki testu...

Wkładają Ci takiego sztucznego penisa:-) ale przed zakładają prezerwatywę:-)
Dokładnie tak to wygląda. Kiedys miałam to właśnie USG, gdyż coś tam u mnie wykryli ale na szcczęście nic tam nie było.

Hej hej

Jakieś nowe zaciążone są???
Ja już po pierwszej @ po odstawieniu tabsów. Cały czas czuję jajniki-jakby pracowały intensywniej!! Zaczęłam w tym cyklu mierzenie temp. Zobaczymy jak wyglądać będzie ten cykl.Pozdrawiam wszystkie serdecznie!!! Trzymam intensywnie kciuki za pozytywne teściory!

mandrzejczuk, gratulacje, wszystko na dobrej drodze.... już równiutko o celu

pysia test był trefny, na pewno

A u mnie dziewczynki oczekiwanie na @, a właściwie jej brak. Dziś strasznie się cują. Mam taki dziwny ból. W dole brzucha po lewej stronie. A tak dziwnie kłuje mnie co kilka minut. Jakbym kolkę miała. Booooli!!!!!! NIe wiem, co jest. mOŻE TO TA MOJA CHOLERNA TORBIEL. A do lekarza dopiero w środę, pomyliłam się....

Dziewczynki, mój lekarz zapisał mnie dopiero na koniec sierpnia na 1 wizytę mam stawić się z kompletem badan morfologia, mocz, cukier. ALe do tego czasu będę żyła w niepewności. To będzie mój 9/10 tydzień. Ja wolę się upewnić u lekarza. Testy ok wyszły 2 pozytywne. Ale...... Wolałabym żeby zrobili mi USG.

reklama
prywatnie idziesz? strasznie dlugo masz czekać... dziwnie jakoś..

Ja dziś do gina ide ciekawe co mi powie... wczoraj plotkowałam z moją siostra i jej pierwszym objawem ciązy była duża ilosc śluzu w dniach spodziewanej miesiączki kiedy go nie powinno byc i ja też mam go b dużo... do tego dziwnie boli mnie brzuch jak bym jajniki i macice miała spuchniętą... dziwnie się czuje nie wiem co o tym wszystkim myśleć może jest jeszcze szansa że to fasolka??? a w ogóle to wczoraj moja siostra urodziła syunka Kubusia i wiecie jaki był duży??? 4 kg i 61 cm!!! a przyjaciólka dzwoniła że na teście pokazały się 2 kreski więc teraz może moja kolej?

Do góry