reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Czekamy uwazam ze w 5 tyg.nie ma co tam grzebac.tam wszystko jest teraz delikatne i musi sie dobrze zagniezdzic.
Anecia dobrze ze cizeba zrobilimasz to juz z glowy.no to teraz niech juz mala wychodzi, no nie?

reklama
Hej dziewczyny,

dawno sie nie udzielałam, ale nie znaczy ze nie podglądałam was:)
u mnie narazie nic ciekawe, miałam regulacje cyklu bo znów okre sni eprzychodził, i teraz gin zlecił mi monitoring, dzis ide sprawdzic czy cos pekło czy nadal nic... w sumie na nic nie licze, zobaczymy co bedzie,
Anecia a Ty juz chyba urodziłas prawda?:)

hejka, ja nadal w dwupaku :-)

czekamynaigorka ja myślałam że to już dalej... ale skoro to 5 tydzień to poczekaj jeszcze, idź do ginka tak za 2-3tyg to wtedy bedzie cokolwiek widać, bo po co się stresować że np nie widać serduszka itp, bo to po prostu za wczesnie

carloska nieeeee jeszcze się kulam niestety :-) ale na ostatnich nogach hehe

Myślałam że pójde za 2 tygodnie ale niestety moja choroba sie pogarsza i sie boje ze to zaszkodzi maleństwu. W poprzedniej ciązy byłam w 3/4 tygodniu i już coś widziała. Pójde dzisiaj choćby tylko dla potwierdzenia.

Carloska wpadaj do nas czesciej.napisz po wizycie jak tam jajeczko?
Czekamy teraz to piszesz bzdury.w 3 tyg.ciazy zaplodniona kom.dzieli sie idac jajowodem a tam usg nie dociera.w 4tyg.dopiero sie zagniezdza i to masz napisane w swoim suwaczku,wiec blastocysta jest zbyt mala zeby ja dojrzec.stad kobirty najpierw robia testy z krwi i moczu zeby wiedziec na czym stoja.a dopiero potem ida do gina kiedy juz cos widac.chyba ze sa niecierpliwe i leca zaraz po zobaczeniu 2kresek w tescie w 4tyg.ciazy.zaden lekarz nic nie zobaczy na usg.moze stwierdzic ze macica jest pogrubion
a a to moze byc objaw ciazy ale zaden nie powie ze na 100%jest tam zagniezdzona blastocysta.skoro w 3/4tyg.lekarz u ciebie cos widzial to po co pytasz sie nas czy w 5ty.bedzie cos widac na usg.?

Źle to napisałam , bo chodziło mi o 3/4 tydzien od owulacji czyli jakby od miesiączki to 5/6 tydzien.
A teraz liczyłam od miesiączki i wyszło niecały 5 tydzień .

kacha10 teraz bede częściej, jak moge sie starac:) jajeczko pękło, najpierw mnie nastraszył że nie, ale pozniej sie okazało ze w drugim jest chyba juz następne, także kazał mi brac kwas foliowy i po terminie okresu zrobic test, a jak bedzie @ to mam przyjsc i zrobia mi przeswietlenie jajowodów, ale jestem dobrej mysli, jejkuuu żeby sie udalo :)

czekamynaigorka nie panikuj wiem cos o tym, lepiej isc pozniej niz wczesniej :)

Anecia to na kiedy masz termin?

Carloska badz dobrej mysli i sie staraj.napewno wkoncu sie uda.wiem ze to nie jest takie proste bo sama sie staralam rok i 5mies.ale trzeba troche byc na luzie bo psycha ma tu duzy wplyw.powodzenia.
CzekamynaI ciaze zawsze liczy sie od 1dnia miesiaczki.w 5 tyg.niewiem czy cos zobaczy.predzej w 6 tyg.ico idziesz jutro do gina czy czekasz?
Anecia jak tam u ciebie?
Kwiatek jutro idziesz na podgladanko?napisz co i jak po wizycie.trzymam kciuki.

reklama
carloska no to trzymam kciukasy żeby się udało kochana!!!!!!!!!!!!
a termin mam na 30.09 więc w teorii jeszcze ciut mi zostało, ale niby miałam nie donosić a tu niespodzianka hehe

kacha eeee kulam się :-) jutro wybywamy do moich rodziców i wrócimy w sobotę wieczorkiem więc się nie stresujcie że nie piszę, w sobotę wieczorem skrobnę żebyście się nie denerwowały :-) no chyba ze urodze to napiszę do kwiatuszka bo mam numer i Wam przekaże wieści :-D

Do góry