reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hehehe ^margolcia^ nie sraj ogniem :-D, ze tak brzydko powiem nic nie dygaj bedzie ok. Mi lekarz powiedzial, ze to nie prawda, ze tabletki szkodza, bo juz nie bierze sie tych z przed 20 lat. I powiedzial, ze po odstawieniu tabsow organizm momentalnie zaczyna pracowac tak jak przed ich braniem i wiecie co mi jeszcze powiedzial, ze tez to nie prawda, ze po odstawieniu sa bezowulacyjne cykle, kobieta jest od razu plodna. Po prostu kazda z nas jest inna.
A co do tarczycy to moze nie bede tak panikowac, bo ogolnie czuje sie dobrze,a ze zimno mi w rece i nogi to ja zawsze tak mialam, w mojej rodzinie nie bylo tego chorobska, wiec jestem dobrej mysli.
No a co u mnie, wczoraj byl 13dc i mezus zaliczony, ale za to jak!:-) Z rana! Chlopaki byli wypoczeci, wiec mam nadzieje, ze tam pracuja hehe ;-) teraz czekam na mezusia, bo przed wyjsciem zapowiedzial, ze za niedlugo wraca hihih ale mam kupe smiechu z tego, bo kolezanka powiedziala, ze najlepiej to jest sie starac z rana po spaniu to wtedy czlowiek jest wypoczety i nawet jak mi nie bardzo sie chce to lata za mna i pilnuje tych plodnych hehehe no i jak tu ma sie nie zechciec :-D:-D:-D

reklama
Anna ja już się cieszę seksem bez zabezpieczeń biorąc anty :-D:-D bo któż się zabezpiecza jeszcze czymś innym :-D:-D

MArgolcia spoko loko, ja tez łykam anty i też mam zamiar zacząć staranka po odstawieniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mandrzejczuk fajnie jest z rana :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pomella mam nadzieje, że nie będziesz musiala zbyt długo czekać na upragniona fasolkę :-)

Hahaha... to cieszcie się teraz seksem z rana, bo w ciąży to z rana tylko o dłuższym spaniu się myśli :-D Zresztą wieczorem już niekiedy o 19 też chce się spać, bynajmniej ja tak w pierwszym trymestrze miałam. Teraz na szczęście chociaż wieczorem nie jestem tak bardzo padnięta i mam ochotę :-D

No i tak trzymać!! najlepszy spontan!!!

A co tego że komuś jest zimno wiecznie, to nawet mogą być objawy od torbieli nerek.

A tabsy przecież czasami zapisuje się na 2,3 miesiące żeby uskutecznić próby zajścia w ciążę.

pysia branie tabsów ma swoje swoje zaletyyyy, innych zabezpieczeń nie trzeba :p

Popieram że przy tabsach to inne zabezpieczenia można wyrzucić :-) Dzięki temu mój mąż nie wie co to prezerwatywy, nigdy jej nie używał :-D

Hahaha... to cieszcie się teraz seksem z rana, bo w ciąży to z rana tylko o dłuższym spaniu się myśli :-D Zresztą wieczorem już niekiedy o 19 też chce się spać, bynajmniej ja tak w pierwszym trymestrze miałam. Teraz na szczęście chociaż wieczorem nie jestem tak bardzo padnięta i mam ochotę :-D
u mnie ciąża nijak nie zmniejszyła mojego libido:-D
ani pierwsza, ani druga

MARGOLCIA wiem, ze bez zabezpieczen lykajac tablety :)))

ANECIA, ja juz teraz jestem wielki spioch. Lubie spac i tyle :)))

Radość ze zbliżeń teraz, a po odstawieniu także pełnia radości. Zero stresu że coś pęknie, że nie teraz bo nie mamy gumki itp.
A jak wiadomo stres źle wpływa na nas, a także na naszych partnerów :D:D

A ja pamietam jak zanim zaczelam lykac tabsy to mowilam, ze nawet jak bede brac tabletki to bede tez uzywac gumek z obawy, ze jednak nie bede miala tej pewnosci, no a teraz gumkom mowie wielkie NIE!!! :-D Hehe moze to smieszne ale dla mnie seks z gumka to jak lizanie lizaka przez papierek hehe ;-) nie wiem jak ja sie bede po ciazy, jesli oczywiscie zajde ? Zabespieczac..."gumków" nie lubie, tabletek sie boje znowu lykac, ze przytyje i wogole znowu bede miala problemy ze wzdeciami, nawet jesli te objawy nie powroca to ob awiam sie, ze znowu moje libido spadnie ponizej zera...eeee tam co bedzie to bedzie, teraz najwazniejsze aby ujrzec dwie krechiii ;-)

reklama
tak jest!!! 2 krechy mają być!!!! zaraz jakieś fluidy i czary odprawię, żebyś ujrzała je, a potem na dobrą ciążę i poród będziemy czarować :D:D

Do góry