reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Strony mi nie odnajduje znowu. Juz mi to na nerwy działa bo z lapta tez nie pokazuje. Zrobisz mi kochana zrzut na Pw choćby albo tu?
Czytalas o tym leku by jak co pogadać z lekarzem?
17 to dobry dzień, cora ma urodziny a 18 idę Płeć zobaczyć, będzie się działo.
Jak się dziś czujesz??
Ja mam powtórkę prenatalnego.. Bardzo się denerwuje..

W sumie niby nie ale ja nadwrazliwa.
Nie chciał się znowu pokazać, meczyla mnie bardzo długo ale w końcu się udało.
Maluch miał 8,4cm i NT 2,4 i to mnie zmartwilo..ze dużo.. Czekam na pappe. Wydaje mi się, że to przwrazliwienie.

Zrobisz mi ta zrzutke wykresu?

wykres.jpg

Załączniki

• wykres.jpg
    wykres.jpg
    122,1 KB · Wyświetleń: 486
reklama
No kochana ja tu dalej owulki niestety nie widzę.. I to juz 82dc to spoooro. Jak to było w poprzednich? Tez takie długie były? 17 juz na dniach, mam nadzieje ze uda Ci się coś załatwić i zapytaj o to na owulke co mówiłam. Jak się czujesz??
Co tam porabialyscie teraz? Moja na urodziny się rozchorowala i przekładać trzeba było.. Ale ogólnie było super.
W środę scan, juz szaleje i odliczam.
Jutro tort dla Judi robie na wtorek do szkoly.

Haloo :-)

Do góry