reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinka ale u Ciebie ten suwaczek leci.Ja późno czułam ruchy- chyba w 21 tyg.ciazy.Myślę ze niebawem poczujesz.U mnie po staremu.Wczoram wrocilam z wczasów i ostatniego dnia dostałam @ jak w zegarku -26 dni.Owulke w tym cyklu czułam strasznie i sexik był, nogi w górze i nic z tego.Mam cykle 26 dniowe,owulke wyczuwam, seximy się w dni płodne już 5 cykl, niby po poronieniu jest sie bardziej plodnym ale nie u mnie. Cos mi sie wydaje ze Ktos na gorze usilnie chce mi przekazac ze drugie dziecko nie dla mnie.W sumie to zawsze miałam obawy co do posiadania drugiego dziecka.Teraz też mam takie obawy.Może kolejne bezowocne cykle maja mi dac odpowiedź.

reklama
  • Bafinka gratuluję córci!nie robiłam badań po poronieniu i raczej robić nie bede.Nie chce lazic po lekarzach i swirowac.Moja mama też druga ciaze poronila tak jak ja i potem po pół roku staran zaszła w ciaze i mam brata.To ze nie mogę zajść to chyba kwestia psychiki.Moja potrafi wiele już przekonałam się o tym przy pierwszej ciazy.Przemyslalam to sobie i zdaje się na los.Jak mam zajsc to zajdę a jak nie to trudno. Bylam 2 razy w ciazy wiec przynajmniej wiem ze mogę zajść.Tylko wymagam chyba więcej czasu. Wkurza mnie tylko ze cykle mam idealne, znam swoj organizm dobrze, bzykamy sie i nic.
  • W sumie to mam jedno dziecko, które ma trudną osobowosc wiec mam co robić.Ja jestem pogodzina z tym ze moje dziecko może być jedynakiem, nie mam już takiej presji jak zaraz po poronieniu.Czasem mam takue myśli, że chciałabym już pozbyć się tych wszystkich rzeczy i wózka po synku bo zawalaja mi garaż i piwnice.Mam mieszane uczucia i to też mnie wkurza.

Witam dziewczyny czy mogę do was dołączyć?
Ja brałam tabletki anty przez 8 lat i teraz od 5 miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko, ale na razie bez efektu

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny czy mogę do was dołączyć?
Ja brałam tabletki anty przez 8 lat i teraz od 5 miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko, ale na razie bez efektu

Witam serdecznie
Ja tabletki brałam przez 12 lat odstawiłam 2 tygodnie temu, powiedz proszę czy starania rozpoczęłaś od razu po odstawieniu?
Pozdrawiam

Witam serdecznie
Ja tabletki brałam przez 12 lat odstawiłam 2 tygodnie temu, powiedz proszę czy starania rozpoczęłaś od razu po odstawieniu?
Pozdrawiam
Tak starania rozpoczęłam od razu po odstawieniu, teraz biorę Symfonic, zeby owulacje wywolac, bo od odstawienia tabletek nie miałam owulacji

Witam nowe staraczki!
Ja brałam tabletki 7 lat bez przerwy i po odstawieniu od razu się staraliśmy ale nam zajęło to rok i 5 miesięcy, więc trochę długo.

reklama
Patunia z tymi staraniami różnie bywa. Jedni zachodzą szybko a drudzy muszą się pomęczyć i poczekać dłużej. Ja w pierwszą ciążę jak pisałam wyżej zachodziłam długo, w drugą zaszłam w 4 cyklu ale niestety poroniłam i teraz już 6 cykl staramy się po poronieniu i dalej nic.

Do góry