reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej dziewczeta
Agusia jeszcze raz gratki synus piękny jest

My ogolnie ok, ciezko mi ale pociesza mnie to ze w kwietniu jade sie umowic na zabieg hegarowania szyjki macicy i pozniej moze bedziemy juz dzialac dalej

Anecia tak jest z nia , nie wiem kiedy go odwiedzimy bo ja weekendu nie mam wolnego za bardzo zadnego bo albo sob albo niedz praca , ost mielismy jechac ale ekipy nie zebralismy, jak bede sie wybierac to sie odezwe

reklama
hejka

lilith gratki kochana!!!!! to też się Wam z parką udało :-) super!!!! a ogólnie wszystko ok, tak?

Agusia jak tam Kubuś? uczycie sie siebie pewnie co? pamietam że pierwszy miesiac to była jedna wielka zagadka :-D

kwiatuszek jak cieplej się zrobi to mam nadzieję, że zawitacie do nas i się spotkamy wreszcie
a co to takiego to hegarowanie?

Hej
Anecia uczymy się :) Tak jestem w nim zakochana że najchętniej bym non stop go trzymała na rękach :) Ostatnio Kubuś mam straszne kolki :( Jak usypia to kładę go na sobie i tak śpimy w dzień i w nocy. A tak to ok u nas, byliśmy w sobotę u ortopedy i wszystko jest w porządku. Następna wizyta w sierpniu.

Agusia jakbym czytała o Adasiu... też mial straszne kolki które zaczęły się jak tylko tydzień skończył i były niezależne od mojej diety... i też było spanie na nas... oby najszybciej się skończyły!!!!!!

U nas tez byly mega kolki.pojawily sie po 2tyg.maly caly czas podkurczal nozki nawet przez sen.im dalej to u nas bylo gorzej.apogeum mielismy w 2,5mies.maly meczyl sie od 5rano do 23, z 2godz.przerwa w dzien ale na raty.probowalismy wszelkich sposobow,roznych kropel,4rodzaje mleka i nic.po moich interwencjach u lekarki maly dostal nutramigen preparat hipoalergiczny i jak reka odjal.i do dzis go pije bo wyszla mu alergia pokarmowa.ja tego czasu niewspominam zbyt dobrze.oby Kubusiowi szybko przeszlo.

Agusia sto lat dla Martusi bo dziś 2 latka jej stuknęły no nie? :-)
i jak radzicie sobie z kolkami?

kacha to tak jak u nas... nic młodemu nie pomagało na kolki i ostatecznie przestałam karmić piersią bo byłam wykończona i przeszłam na pepti (coś takiego jak nutramigen) i też jak ręką odjął... więc nikomu nie życze kolek u dziecka, bo pamiętam ten czas tak dobrze jak nic innego

Hej mialam 4dni urlopu ale dzis juz ost dzien no i normal wszystko trzeba ogarnac pozalatwiac itd
hegarowanie to poszerzenie szyjki macicy zeby latwiej bylo wejsc z cewnikiem
Anecia mam nadzieje ze sie spotkamy niebawem:)

reklama
Agusia to wytrwałości życzę! pamiętam że nieraz płakałam razem z Adasiem.. szczególnie w te dni kiedy eMek był w pracy i musiałam sobie radzić sama

kwiatuszek aaaa no to już rozumiem o co chodzi
a w najblizsze weekendy to 8-9 mam zajęty i później ten 22.03 :-) a tak to raczej wolne

Do góry