reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej dziewczeta
Agusia jeszcze raz gratki synus piękny jest

My ogolnie ok, ciezko mi ale pociesza mnie to ze w kwietniu jade sie umowic na zabieg hegarowania szyjki macicy i pozniej moze bedziemy juz dzialac dalej

Anecia tak jest z nia , nie wiem kiedy go odwiedzimy bo ja weekendu nie mam wolnego za bardzo zadnego bo albo sob albo niedz praca , ost mielismy jechac ale ekipy nie zebralismy, jak bede sie wybierac to sie odezwe

reklama
hejka

lilith gratki kochana!!!!! to też się Wam z parką udało :-) super!!!! a ogólnie wszystko ok, tak?

Agusia jak tam Kubuś? uczycie sie siebie pewnie co? pamietam że pierwszy miesiac to była jedna wielka zagadka :-D

kwiatuszek jak cieplej się zrobi to mam nadzieję, że zawitacie do nas i się spotkamy wreszcie
a co to takiego to hegarowanie?

Hej
Anecia uczymy się :) Tak jestem w nim zakochana że najchętniej bym non stop go trzymała na rękach :) Ostatnio Kubuś mam straszne kolki :( Jak usypia to kładę go na sobie i tak śpimy w dzień i w nocy. A tak to ok u nas, byliśmy w sobotę u ortopedy i wszystko jest w porządku. Następna wizyta w sierpniu.

Agusia jakbym czytała o Adasiu... też mial straszne kolki które zaczęły się jak tylko tydzień skończył i były niezależne od mojej diety... i też było spanie na nas... oby najszybciej się skończyły!!!!!!

U nas tez byly mega kolki.pojawily sie po 2tyg.maly caly czas podkurczal nozki nawet przez sen.im dalej to u nas bylo gorzej.apogeum mielismy w 2,5mies.maly meczyl sie od 5rano do 23, z 2godz.przerwa w dzien ale na raty.probowalismy wszelkich sposobow,roznych kropel,4rodzaje mleka i nic.po moich interwencjach u lekarki maly dostal nutramigen preparat hipoalergiczny i jak reka odjal.i do dzis go pije bo wyszla mu alergia pokarmowa.ja tego czasu niewspominam zbyt dobrze.oby Kubusiowi szybko przeszlo.

Agusia sto lat dla Martusi bo dziś 2 latka jej stuknęły no nie? :-)
i jak radzicie sobie z kolkami?

kacha to tak jak u nas... nic młodemu nie pomagało na kolki i ostatecznie przestałam karmić piersią bo byłam wykończona i przeszłam na pepti (coś takiego jak nutramigen) i też jak ręką odjął... więc nikomu nie życze kolek u dziecka, bo pamiętam ten czas tak dobrze jak nic innego

Hej mialam 4dni urlopu ale dzis juz ost dzien no i normal wszystko trzeba ogarnac pozalatwiac itd
hegarowanie to poszerzenie szyjki macicy zeby latwiej bylo wejsc z cewnikiem
Anecia mam nadzieje ze sie spotkamy niebawem:)

reklama
Agusia to wytrwałości życzę! pamiętam że nieraz płakałam razem z Adasiem.. szczególnie w te dni kiedy eMek był w pracy i musiałam sobie radzić sama

kwiatuszek aaaa no to już rozumiem o co chodzi
a w najblizsze weekendy to 8-9 mam zajęty i później ten 22.03 :-) a tak to raczej wolne

Do góry