reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agusia a kiedy Ty się stawiasz w szpitalu? Już coś się dzieję?

Anecia sama jestem ciekawa, nie mogłabym tego ocenić jak w ciąży z córą w dodatku przeczucie chyba też nie mam. Córa za to bardzo niecierpliwa, już się doczekać nie może i ma nadzieję, że to będzie siostra, mimo iż różnica wieku tak wielka, że to przecie bez znaczenia :-D

reklama
Hej 5 lutego o 13:11 urodził się Jakub Michał waga 3715g, 57 cm przez cesarskie cięcie. Od 7 lutego jesteśmy już w domku. Mamy się dobrze, mały jest zdrowy tylko nie chce cycka, muszę mu ściągać i dawać w butelce :( W szpitalu jadł normalnie.
W środę 12 lutego mam wizytę położnej to się zapytam co może być przyczyną takiej zmiany. Jak macie pytania to piszcie :) Pozdrawiam

Agusia fajnie ze juz jestescie w domku.z tym karmieniem to nie jest czasem taka latwa sprawa.ja niemialam pokarmu,maly byl glodny,plakal w szpitalu a polozne mi kiepsko pomagaly.tak sie denerwowalam ze pokarm mi sie spalil.sciagalam 6tyg.ale starczali mi tylko na 1porcje a maly mnie odpychal jak go chcialam karmic piersia.bylomi b.przykro.niestresuj sie a maly napewno jeszcze bedzie chcial od ciebie pokarm.

Agusia a probowalas rodzic naturalnie czy od razu zadecydowali ze zrobia cesarke?a jak mala reaguje na braciszka?

Hej od razu po przyjęciu podjęli lekarze decyzję o cesarce. Marta reaguje dobrze, ale jest upierdliwa. Chodzi ciągle woła dzidzia dzidzia, zagląda do niego do łóżeczka. Jak leży u nas na łóżku to próbuje kłaść się na nim. Musimy na nią bardzo uważać bo chce dotykać główki. Zdjęcia wkleję tylko zgram z aparatu :)

reklama
Jakub Michał :)

DSC_0001.jpgDSC_0007.jpgDSC_0005.jpg

Załączniki

• DSC_0001.jpg
    DSC_0001.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg