reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kwiatuszek a nie mógł odrazu zrobić 3d??? pewnie też mu o kasę chodzi.... bo znowu wizyta, znowu płacenie itd
a niby dlaczego miałoby to 2 godz trwac to nie wiem, przecież to na tej samej zasadzie co w ciąży... chyba ze np chce z kimś konsultować na bieżąco, albo zrobi jeszcze coś dodatkowo
no ale głowa do góry! w końcu musi się to wszystko posunąć do przodu! buziaki

reklama
wczoraj mialam dzien focha i mowie do emka nic mnie nie wspierasz takie tam bys mnie pocieszyl ze bede w ciazy bo znajoma jest wczoraj sie dowiedzielismy a on do mnie- przeciez to wiadome, mysllem ze to wiesz i nie marudz:szok: potrafi pocieszyc co

hejka!

no to dobrze że wizyta umówiona... a długo musisz czekać???
a co do eMka to dla facetów naturalne :-) najważniejsze że wie i wierzy że będziesz w ciąży :-) zresztą ja też to wiem tylko ten do góry czeka pewnie na odpowiedni moment :-D

Witam. Staram się z mężem o dziecko od Maja. W Kwietniu odstawiłam tabletki w sumie na miesiąc ale żeby przesunąć @ w czerwcu zas wziełam pare tabletek. Byłam u gin i powiedział że moge odłożyć i się starać , jak @ sie zatrzyma to przyjść . W tym miesiącu miałam bardzo dziwną @ . Była 8.08.2013 i trwała 7 dni i kochałam sie z mężem, za 4 dni znów dostałam @ czyli 19.08.2013. Była bardzo skąpa i trwała zaledwie 5 dni, może i 4. Nie wiem co sie dzieje. Miał tak ktoś? Do lekarza wszystkie terminy są zajęte, bo trzeba rejstrować sie miesiąc wcześniej.

reklama
CzekamyNaIgorka- moim zdaniem powinnaś udać się do gina, jak nie do twojego to do innego, bo wszystkie krwawienia śródcykliczne powinny być sprawdzane, tym bardziej, że jak sama piszesz planujesz ciąże.
Ja odstawiłam antyki ostatniego dnia czerwca i nic takiego nie miałam , no ale każda z nas jest inna.

Do góry