reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej kochane ja na nic nie miłam czasu... anecia wczoraj przejeżdżam przez poznań jechałam do Borku Wielkopolskiego na pogrzeb dziadka...:( pogoda u was rzeczywiście fatalna w nas ciepło i słońce więc my na letnoi ubrani a u was zimno i lało.. no i gabiś dostał katarku...

powiem wam że ja coraz częściej mysle o moim drugim szkrabie.... wiem że teraz to nie najlepszy okres ale chciałabym.. no i sie pochwale ze w końcu dostałam okres...ostatni miałam w lutym...

reklama
hejka laseczki!

dzisiaj znowu byłam z Adasiem w p-kolu, ogólnie wrażenia ok, jeszcze jutro idziemy bo młody chce

poza tym pogoda u nas dalej fatalna, dzisiaj wciąż mżawka leci... więc Adaś dorobił się parasolki :-)

carloska ja ogólnie ok, nie ma aż takich upałów więc nie narzekam, a samopoczucie dobre no a to najważniejsze

bafinko no u nas zimno ehhhh oby to tylko na katarku się skończyło kochana! a nikt Wam nie powiedział że u nas taka fatalna pogoda... no i współczucia z powodu dziadka! ja niestety już żadnego nie mam :-( i tylko jedną babcię ehhh ale taka kolej rzeczy
co do drugiego szkraba to może nie ma co czekać... a jak tam obecnie z pracą? to co ostatnio czy coś się zmieniło?
a co do okresu to nieciekawie... nawet gdybyście zaczęli się starać to nie masz żadnego puntku odniesienia...

Hej wszystkim.ja tez mam malo czasu ostatnio.maly ma teraz syndrom mamusi i musze caly czas z nim byc bo lazi za mna i jeczy.nic nie jestem w stanie zrobic.m juz mi szuka pracy w necie bo jak ja tylko siade to maly leci,uwiesza sie na mnie i marudzi.tragedia jest jak jestem w wc,w kabinie prycznicowej i jak wychodze do roboty.jeszcze 3 tyg.temu tak nie bylo.jutro idziemy na szczepienie na pneumokoki.ja od 2 tyg.chodze codziennie do pracy zeby odpracowac bo przez 3tyg.w lipcu mam wolne.troche bede miec zadanej roboty w domu.
Bafinka my chorowalismy 3tyg.maly mial niezly katar i kaszel ale bez antybiotykow sie obeszlo.nas zreszta tez zlapalo przezieibienie.ale juz jest ok.ja narazie mam regularnie okresy.a u ciebie to jakas masakra.
Kwiatek super ze idziecie do przodu z tym in vitro.
Anecia wypoczywaj ile sie da.

hejka laseczki!

ja tylko tak na szybko wpadam powiedziec milego weekendu i uciekam coś poczytać bo jutro obrone mam na podyplomówce hehe :-)

papa

hejka laseczki!

kwiatuszek kciuki chyba się przydały... obrona na 5 zaliczona :-D ale nie mogło być inaczej hehe skromna jestem ;-)

uciekam bo mam jeszcze Adasia we wannie

Witajcie :) Zawitałam tu do Was, ponieważ staramy się z mężem o dziecko . Tabletki zażywałam od stycznia , w kwietniu odstawiłam. W Maju miałam normalnie 16.05 @, lecz w czerwcu sie nie pojawiła. Miała być 13.06. I nie wiem czy to wina tabletek czy ciąża . Robiłam 4 testy i wszystkie negatywne. Wizyte u gin mam dopiero 11.07 :-( Do tego czasu bede w niepewności.

reklama
angelaa ja mialam bardzo podobnie i nie chce Cie martwic ale ciazy nie byly za to zaczely sie problemy z owulacja. juz po takim czasie testy raczej powinny wyjsc, ale moze akurat. Powodzenia!

Do góry