reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej kochane ja na nic nie miłam czasu... anecia wczoraj przejeżdżam przez poznań jechałam do Borku Wielkopolskiego na pogrzeb dziadka...:( pogoda u was rzeczywiście fatalna w nas ciepło i słońce więc my na letnoi ubrani a u was zimno i lało.. no i gabiś dostał katarku...

powiem wam że ja coraz częściej mysle o moim drugim szkrabie.... wiem że teraz to nie najlepszy okres ale chciałabym.. no i sie pochwale ze w końcu dostałam okres...ostatni miałam w lutym...

reklama
hejka laseczki!

dzisiaj znowu byłam z Adasiem w p-kolu, ogólnie wrażenia ok, jeszcze jutro idziemy bo młody chce

poza tym pogoda u nas dalej fatalna, dzisiaj wciąż mżawka leci... więc Adaś dorobił się parasolki :-)

carloska ja ogólnie ok, nie ma aż takich upałów więc nie narzekam, a samopoczucie dobre no a to najważniejsze

bafinko no u nas zimno ehhhh oby to tylko na katarku się skończyło kochana! a nikt Wam nie powiedział że u nas taka fatalna pogoda... no i współczucia z powodu dziadka! ja niestety już żadnego nie mam :-( i tylko jedną babcię ehhh ale taka kolej rzeczy
co do drugiego szkraba to może nie ma co czekać... a jak tam obecnie z pracą? to co ostatnio czy coś się zmieniło?
a co do okresu to nieciekawie... nawet gdybyście zaczęli się starać to nie masz żadnego puntku odniesienia...

Hej wszystkim.ja tez mam malo czasu ostatnio.maly ma teraz syndrom mamusi i musze caly czas z nim byc bo lazi za mna i jeczy.nic nie jestem w stanie zrobic.m juz mi szuka pracy w necie bo jak ja tylko siade to maly leci,uwiesza sie na mnie i marudzi.tragedia jest jak jestem w wc,w kabinie prycznicowej i jak wychodze do roboty.jeszcze 3 tyg.temu tak nie bylo.jutro idziemy na szczepienie na pneumokoki.ja od 2 tyg.chodze codziennie do pracy zeby odpracowac bo przez 3tyg.w lipcu mam wolne.troche bede miec zadanej roboty w domu.
Bafinka my chorowalismy 3tyg.maly mial niezly katar i kaszel ale bez antybiotykow sie obeszlo.nas zreszta tez zlapalo przezieibienie.ale juz jest ok.ja narazie mam regularnie okresy.a u ciebie to jakas masakra.
Kwiatek super ze idziecie do przodu z tym in vitro.
Anecia wypoczywaj ile sie da.

hejka laseczki!

ja tylko tak na szybko wpadam powiedziec milego weekendu i uciekam coś poczytać bo jutro obrone mam na podyplomówce hehe :-)

papa

hejka laseczki!

kwiatuszek kciuki chyba się przydały... obrona na 5 zaliczona :-D ale nie mogło być inaczej hehe skromna jestem ;-)

uciekam bo mam jeszcze Adasia we wannie

Witajcie :) Zawitałam tu do Was, ponieważ staramy się z mężem o dziecko . Tabletki zażywałam od stycznia , w kwietniu odstawiłam. W Maju miałam normalnie 16.05 @, lecz w czerwcu sie nie pojawiła. Miała być 13.06. I nie wiem czy to wina tabletek czy ciąża . Robiłam 4 testy i wszystkie negatywne. Wizyte u gin mam dopiero 11.07 :-( Do tego czasu bede w niepewności.

reklama
angelaa ja mialam bardzo podobnie i nie chce Cie martwic ale ciazy nie byly za to zaczely sie problemy z owulacja. juz po takim czasie testy raczej powinny wyjsc, ale moze akurat. Powodzenia!

Do góry