reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

wiesz co ja nigdy w ciąży nie byłam i nie wiem jak to jest... ale ja na Twoim miejscu bym zrobiła badanie krwi i jak by wyszło, że jestem w ciąży to bym od razu poszła do gina bo po co czekać. On sam Ci wtedy zleci wszystkie potrzebne badania, a wiadomo, że pierwszy trymestr jest bardzo ważny. Oj strasznie Ci zazdroszczę i bardzo gratuluję :)

reklama
ja tez nie byłam dlatego nie wiem co robić, nie chce narazie nikogo wtajemniczac z wiadomych powodow,nawet najblizszej przyjaciołce nic nie mowie a urodzila dwoje, tylko mąż wie, dlatego Was sie dopytuje :) Tak odrazu pojde do gina jak sie potwierdzi, chyba ze bedzie mi sie chciało przejsc do szpitala bo mam w miare blisko ale nigdy prywatnie tam nie robilam to nawet nie wiem gdzie isc, ale watpie ze bedzie mi sie chcialo to pojade rano do przychodni :), nula dzięki za wsparcie i miłe słowa :)

carloska troszke poczytałam na necie i piszą, że jeśli nic się złego nie dzieje czyli nie ma plamień, bóli brzucha to lepiej iść mniej więcej 6-8 tygodniu od ostatniej miesiączki bo wcześniej nic nie widać... ale decyzje pozostawiam Tobie. A kiedy miałaś ostatnią @?

no wlasnie tez czytałam,
0bo i tak nic nie bedzie widac bede musiała przyjsc za pare tyg znowu to lepiej zrobie bete aby potwierdzic te blade kreski i najwyzej zadzwonie do ginki i sie zapytam co i jak i umowie na pozniejszy termin, @ mialam chyba tak samo jak Ty jesli dobrze zapamietałam czyli 1 grudnia.

tak dokładnie miałam 1 grudnia a teraz 29 grudnia i mam nadzieję, że w styczniu już nie będzie :-D no to zrób tak jak piszesz. Przede wszystkim bete bo ona rozwieje wszystkie wątpliwości, wiadomo, że bardziej jest dokładna niż zwykły test. Jeśli dobrze licze to 4 grudnia będziesz miała 5 tydzień

carloska bo to się liczy od dnia ostatniej miesiączki a mówiłaś, że miałaś 1 grudnia to ja chyba nawet źle policzyłam bo mi teraz wychodzi, że 5 grudnia zacznie się 6tc, ale to lepiej jak ktoś bardziej doświadczony się wypowie

reklama
Do góry