reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

wiesz co ja nigdy w ciąży nie byłam i nie wiem jak to jest... ale ja na Twoim miejscu bym zrobiła badanie krwi i jak by wyszło, że jestem w ciąży to bym od razu poszła do gina bo po co czekać. On sam Ci wtedy zleci wszystkie potrzebne badania, a wiadomo, że pierwszy trymestr jest bardzo ważny. Oj strasznie Ci zazdroszczę i bardzo gratuluję :)

reklama
ja tez nie byłam dlatego nie wiem co robić, nie chce narazie nikogo wtajemniczac z wiadomych powodow,nawet najblizszej przyjaciołce nic nie mowie a urodzila dwoje, tylko mąż wie, dlatego Was sie dopytuje :) Tak odrazu pojde do gina jak sie potwierdzi, chyba ze bedzie mi sie chciało przejsc do szpitala bo mam w miare blisko ale nigdy prywatnie tam nie robilam to nawet nie wiem gdzie isc, ale watpie ze bedzie mi sie chcialo to pojade rano do przychodni :), nula dzięki za wsparcie i miłe słowa :)

carloska troszke poczytałam na necie i piszą, że jeśli nic się złego nie dzieje czyli nie ma plamień, bóli brzucha to lepiej iść mniej więcej 6-8 tygodniu od ostatniej miesiączki bo wcześniej nic nie widać... ale decyzje pozostawiam Tobie. A kiedy miałaś ostatnią @?

no wlasnie tez czytałam,
0bo i tak nic nie bedzie widac bede musiała przyjsc za pare tyg znowu to lepiej zrobie bete aby potwierdzic te blade kreski i najwyzej zadzwonie do ginki i sie zapytam co i jak i umowie na pozniejszy termin, @ mialam chyba tak samo jak Ty jesli dobrze zapamietałam czyli 1 grudnia.

tak dokładnie miałam 1 grudnia a teraz 29 grudnia i mam nadzieję, że w styczniu już nie będzie :-D no to zrób tak jak piszesz. Przede wszystkim bete bo ona rozwieje wszystkie wątpliwości, wiadomo, że bardziej jest dokładna niż zwykły test. Jeśli dobrze licze to 4 grudnia będziesz miała 5 tydzień

carloska bo to się liczy od dnia ostatniej miesiączki a mówiłaś, że miałaś 1 grudnia to ja chyba nawet źle policzyłam bo mi teraz wychodzi, że 5 grudnia zacznie się 6tc, ale to lepiej jak ktoś bardziej doświadczony się wypowie

reklama
Do góry