reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
carloska no tak jest z tymi badaniami... jak już będziesz w widocznej ciąży to chociaz pierwszenstwo będziesz miała :-D
ooooo klucze od mieszkanka odbierałaś! super!

bafinko głowa do góry! jak nie tym razem to może następnym...
a tak poza tym to "widzę" że jednak chcecie bobo... tak nieświadomie się o nie staracie :-) więc powodzenia!

kwiatuszek u nas tez dziś pogoda do bani.... leje i wieje okropnie
a dziś w pracy bylam cały dzionek w terenie więc zmokłam jak kura

kacha no masz rację... w zachodzeniu w ciąży psycha odgrywa ogromną rolę dlatego boje się że tym razem za szybko mi ie pójdzie heh bo za bardzo chyba chcę tego maleństwa :-)

a tak na rozluźnienie napiszę Wam ostatnie konwersacje z naszym synkiem hehe

sytuacja pierwsza: Adaś siedzi na nocniku i robi kupę... skończyl i woła "tatuś kochanie moje przynieść papier i wytrzyj mi pupcię bo zrobiłem kupę" :-) ostatnio wciąż mowi do nas "kochanie poploszę" :-)

sytuacja druga: Adaś słyszy wchodzącego do domu Macieja i woła "mamusia mój mąż idzie" ... ja oczywiście mówię że to mój mąż a nie jego, aż Adaś poirytowany prawie krzyczy "przecież mówię że to mój mąż idzie" ... i tyle sobie z nim pogadałam

sytuacja trzecia: Adaś prosi mnie czy oże dosięgnąć gwiazdki na czubku choinki... mówię że nie da rady bo nawet ja nie dosięgnę a on na to "to kup mi mamusia drabinę i wtedy sięgnę", mówię więc do niego że jak bedzie duży to mu może kupimy, a on mi na to "to ja już jestem duży, większy od was" :-)

anecia tak super odebralismy dzisiaj klucze do swojego mieszkania (i banku hahah oczywiscie ;p) ale ciesze sie :), a Twoj synek super juz mądraliński :) tez bym chciala synka:)
bafinka tez mysle ze chcecie :D napewno sie uda :)
kwiatuszek u nas bylo mega deszczowo, tez zmoklam jak kura ...

ja od jutra mega sprzatanie w mieszkaniu bo facet zostawil straszny syf ;l no i na krew ide :)

kacha ja wlasnie chcialabym wiedziec który to tydzien, bo chyba jestem w ciazy zrobiłam dzisiaj test bo mialam jeszcze jeden wyszła kreseczka tez blada ale juz bardziej widoczna :D

wczoraj rozmawiałam z m o tym teście ze jedna krecha i że nie wiem na czym stoje wiec moj mąż powiedział tak: jak zajdziesz to dobrzed jak nie to poczekamy na razie po lekarzach chodzić nie będziemy damy czas naturze... no to amen:) chociaż powiem wam że mnie przeraza znowu ta wieczna niepewność czy sie udało czy znowu nie...

hej dziewczyny, u mnie dziś 39 dc i @ nadal nie ma, chciałam iść do Gina po Luteinę na wywołanie (to byłby 3 @ wywoływana Luteiną) ale mojego Gina nie ma i nie będzie do 12 stycznia :(

karola a ty odstawilas tabletki niedaawno bo nie pamietam dobrze? mi sie spoznia 7 dzien mam nadzieje ze to dzidzia :) w pon o 10 mam wyniki.

reklama
carloska mieszkanko posprzątane? :-)
a na krwi w końcu byłaś? chociaż moim zdaniem nie ma co myśleć.. dzidziolek jest jak nic :-D

bafinko nie myśl.. owszem... natura wie co robi :-)

karola a nie bierzesz ciąży pod uwagę??? bo jak taki długi cykl to może jednak fasolka się zagnieździła?

Do góry