reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć laseczki.
Przepraszam, że tak żadko tu do was zaglądam, ale czasu wciąż brak.
Podczytuję co tam u was.... ale ciężko nadrobić.
Anecia zaciskam za starnka, oby Adaś miał szybko rodzeństwo. I oczywiście zrówka dla niego. Przystojniak duży z niego. Jak ten czqas leci.
kwiatuszek za ciebie oczywiście też zaciskam kciuki, wierzę że na pewno wam się uda. Ujrzysz wkrótce upragnione II.
Bafinko, a jak tam Twój szkrab, już skończyliście roczek... a my wciąż przed!
kacha a jak u was? Chodzicie już? I jak ząbki? Ile już macie? Napisz jak się rozwijacie? Ile ważycie.

My rośniemy, mamy się dobrze. A jeszcze nie tak dawno tu pisałam i nie mogłam się doczekać pozytywnego testu.:-D. Julcia pomalutku zaczyna chodzić, narazie po łóżeczku i przy meblach. Strasznie lubi raczkować. Mamy już 4 ząbki. Ważymy około 9,2 kg.
Przesyłamy buziaczki dla cioteczek, i zaciskamy za przyszłe mamusie :-)

Załączniki

• 03-11-2012 (10).jpg
    03-11-2012 (10).jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN0016.jpg
    DSCN0016.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Agness śliczne te Twoje dzieciaczki ;)

ech, masakra po odstaiweniu tych tabletek, wszystko w cały świat... test negatywny a @ jak nie było tak nie ma...

Witam wszystkich...

Wraz z mezem stwierdzilismy, ze czas powiekszyc rodzine i poczelismy starania o dziecko.
We wrzesniu odstawilam tabletki anty(bralam 3,5 lat Cilest) a od listopada nie zabezpieczamy sie wogole. Przed stosowaniem tabletek mialam cykle regularne 28dniowe. Teraz ostatni okres mialam 20.10, wiec gdyby przyjac, ze od razu wszystko wrocilo do normy to powinnam kolejny dostac jutro. Od okolo tygodnia pobolewa mnie brzuch tak jak na okres, nie wytrzymalam wiec i dzis zrobilam test (nie byl on jednak z porannego moczu) i wynik negatywny:(
Jak dlugo staralyscie sie o dziecko po odstawieniu tabletek?

pozdrawiam

Brałam cilest kilka lat, i poczęło się nam maleństwo po pierwszej miesiączce. Od razu w sumie...co było nie lada szokiem, a lekarz mi mówił, że raczej nie uda się za pierwszym razem..;)

Agnes cudne masz dzieciaczki!!!!! malutka jak laleczka normalnie, pięknisia

karola ja też czekam na okres... odstawiłam dokładnie 3 tyg temu wiec niby jeszcze czas ale już się stresuję czy dostanę w miarę regularnie czy nie... tzn ja czekamdlatego że to będzie pierwszy po odstawieniu a później na całego bierzemy się za bobo ;-)

mi się udalo w 3 normalnym cyklu

a teraz ponownie planuję dzidziolka, a tabsy odstawilam 3 tyg temu i czekam na okres

zapraszam na wątek "zajść w ciążę po antykoncepcji" w dziale "staramy się"

Czesc dziewczyny. Mozna sie dolonczyc?
Ja co prawda antykoncepcji jeszcze nie odstawilam (mam implant podskorny) ale mysle o tym bo tak naprawde ten implant to nie byla moja decyzja... jesli nie macie nic przeciwko chclabym spobie popatrzec i poczytac jak wam ide po odstawieniu... mam tez mase pytan... sa tu jakies mlode mamy na wygnaniu (za granica) , ja juz raz bylam w ciazy 4 lata temu ale moja coreczka doeszla w 30tc i teraz bardzo sie boje ze znowu cos bedzie nie tak...

reklama
Czesc dziewczyny.
We wtorek bede robic test bo pomimo tego ze mam implant to czuje sie bardzo ciazowo...w zeszlym miesiacu calutki miesiac baralam bardzo sline antybiotyki a itak sie przytulalismy i to czesto i gesto..:zawstydzona/y: @ powinnam miec 3/11 ale dalej nie ma, od kilku dni strasznie mnie mdli cale dnie a dzis pierwszey raz zwymiotowalam z rana... odrzucilo mnie od fajek za to mam slinotok na kurczaka i kiwi.... wiem ze takie objawy moze tez dawac implant, ale niedlugo mam zaczac brac tabletki na depresje i wole byc pewna ze nie jestem...

Do góry