reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

myszka bardzo się cieszę :) to zmęczenie to chyba normalne :) uważaj na siebie. Mousefish rzeczywiście niby leci, ale tak to się ciągnie... jak to się dzieje że tyle dziewczyn wpada.... a jak się chce to tak ciężko..... eh... :)

reklama
cześć dziewczynki :) jak tam starania? zielony_groszku u mnie staranka oczywiście były a teraz czekamy... pewnie znowu nic z tego. Nawet się nie nastawiam. Ostatnio dostałam @ po 32 dniach cyklu także teraz nie wiem kiedy dostanę. Pozostaje czekanie. Dziś mam 26 d.c. Pozdrawiam.

hej
ja mam 31dc, dzień za dniem mija, u mnie żadnych wydaje mi się objawów, ani na dzidzię ani na @. dam znac jak coś się zadzieje;-)ale wydaje mi się że nici z tego wszystkiego bo w trakcie cyklu nie miałam żadnych bólów jajników jak ostatnio, więc i może owulacji nie było.nie wiem:eek: a jak u Ciebie kochana????

ja mam dziś 30 d.c. jajniki u mnie szaleją cały czas :) ja ostatnio nie zaszłam bo pewnie owulka mi się przesunęła... a jajniki często mnie bolą i tak na prawdę to nie wiem kiedy mam ją... :( teraz to sama nie wiem... nawet nie wiem kiedy mam się @ spodziewać... przedostatnio była w 28 dniu a ostatnio w 33 także nie wiem :) pozostaje czekanie... ale w sumie jak nie będzie to nic sie nie dzieje... spodobało nam się to staranie hehhe :):) pozdrowionka :) trzymam kciuki za Ciebie zielony_groszku :*

Ostatnia edycja:
dziewczynki jak tam u Was? miliaa, zielony_groszku jak starania? może już coś wiadomo :) ??
hej:) u mnie narazie nic nie wiadomo, bo musialam przerwac starania. dopiero czekam na @, ktory moze przyjdzie po weekendzie i po @ zaczynam znow, w wynikach prolaktyny wyszlo mi podwyzszenie, wiec musze brac bromergon na bicie i wtedy moze jakos pojdzie. niestety lekarz kazal mi sie szykowac na hsg, czyli badanie droznosci i strasznie sie tego boje:(
a co tam u was?

reklama
Witajcie dziewczyny :)
czytam wasze forum ale nie dopoatrzyłam się nic o krążku novum ring. Czy któraś go stosowała?jak szybko można zajść w ciąże po odstawieniu?tak samo jak po tabsach?
w srodę 7 września wieczorem dostałam @ z odstawienia 7 dniowego- tylko to było plamienie i trwało 2 dni, nie musiałąm użwać tamponów, wczoraj (17 września) dostałam @, czy to może być pierwsza @ po odstawieniu krążka?zaczynam sie martwić czy to aby nie poronienie. :(

Do góry