reklama
K
kamii150
Gość
witam , mam małe pytanie do Pań które stosowały tabletki cilest .Chciała bym się dowiedzieć czy łatwo jest zajść w ciążę po tych tabletkach? bo od wczoraj je odstawiłam . Zarzywałam je tylko 2 miesiące , ale i tak mam obawy ze moge przez nie miec problemy .. ginekolog twierdzi,że po cileście (w dodatku tak krótko stosowanym) łatwiej zajść w ciążę . A jak było u was . Dodam, ze o pierwsze dziecko walczyliśmy 13 miesięcy i stąd moja panika ...
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
miliaa ja niestety nie mierze temperaturki...bardzo nieregularnie wstaje i nie mam wyrobionej systematycznosci zeby wyniki były jak najbardziej wiarygodne. ale na szczęście dziś już czuję się świetnie, mam nadzieję że zaczął się nowy cykl.kamii ja słyszałam że po większosci tabletek wzrasta płodnośc. ja zaczynam właśnie 3. cykl po 7 latach brania Cilestu, mam nadzieję że owocny;-) a co u Was dziewuszki??
hej dziewczynki ja też nie miarzyłam nigdy temperaturki, a już na pewno nie tam gdzie się powinno 6 dni po ostatniej owulacji zauważyłam że głowa mnie boli i jakaś rozpalona jestem.... zmierzyłam temp. (pod pachą) i miałam ponad 37 stopni. Od tamtej pory codziennie mam 36,7 - 36,8. Dzis albo jutro powinnam dostać @ a dziś dalej czuję że mam wyższą niż zawsze co miałam 36,6. Dziwne to... A gdzieś czytałam że tem. ciała jest zawsze nizsza od temp. w pochwie. Także juz sama nie wiem. Jutro z rana robię teścik i zobaczymy. Ja też dużo czytałam, ze po tabletkach w ogóle płodność wzrasta, bo przecież sami lekarze przepisują je kobietom, które nie mogą zajsć w ciążę przez dłuższy czas. I wtedy one biorą ok. 3 miesięcy i potem do dzieła pozdrawiam cieplutko:-)
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
emka jutro koniecznie daj znac
K
kamii150
Gość
Dziękuję wam trochę mnie pocieszyłyście mam nadzieje że już ten cykl będzie owocny tyle , ze będę miała problem z oceną pierwszego dnia cyklu bo od tygodnia mam plamienia no nic będziemy celować "na ślepo" )
reklama
M
mineralnakocica
Gość
Przykro mi z powodu jednej kreseczki, jak ja robiłam 2 była blada jak nie wiem co.
Podziel się: