reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Ikasia...witaj ! :)

Aga_27...tabletki bralam 4 lata, a czemu pytasz? :)

kwiatuszekq...masz racje, trzeba wyluzowac, bo czasami to az te wszystkie informacje uszami wychodza :p ja narazie pierwszy cykl staran i juz czuje, ze swiruje...

A ja kurcze nie wiem co myslec...dzisiaj mam 22dc, i cholerne bole podbrzusza...ale straszne..,takich chyba nie mam nawet podczas okresu...a ja go rpzechodzę dość ciężko...i nie wiem co myslec o tym...biore tego dupka, jeszcze do czwartku biorę....ale zastanawiam sie czy ten lek moze powodowac taki eobjawy....?

zielony...starania pelna para, ale efektow narazie niestety nie widac:-(

emka...a ktory to cykl staran? bo u mnie mija wlasnie pierwszy

Ikasia...a te bole to moze od zagniezdzania sie zarodka? byc moze jestes w ciazy:-) zycze, zeby @ nie przyszla :-D

reklama
Do góry