reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
cześć kochanie.......a dziękuję jak narazie dobrze. Trochę mnie to stresuje, ale czekam na 13.07! Mam nadzieję że będzie wszytsko ok. A jak u Ciebie?

Niestety nie świętuje...
W niedzielę dostałam @! ;(
Jestem taka zawiedziona, że aż sama nie sądziłam , że mozna tak bardzo.
Tym bardziej, że kocałam się w same dni [płodne więc jakim cudem nie jestem?
Wiem, że nie każda kobieta zachodzi od razu, ale dlaczego muszę być to akurat ja..
Takie co chleją i ćpają rodzą dziecko po dziecku i to w dodatku okazy zdrowia.. ah gdzie jest sprawiedliwość?
Cóż, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, wyjeżdżam na miesiąc za granice, więc tam się bd starać.Skoro okres dostałam 3 dni płodne bd miałą ok. 16 / 17 ?

Witaj! Pamiętam, ze mi ginekolog odradzał zaraz po odstawieniu tabletek badanie poziomu hormonów, bo powiedział, ze organizm musi najpierw sie uregulować w nowej sytuacji, i takie badanie moze być nie miarodajne a nawydajesz kupę kasy bo oczywiście nie jest refundowane.
Ja ze swojej strony polecałabym ci kupienie sobie na allegro testów owulacyjnych, co prawda nie dają one pewności na 100% że masz owulację (poczytaj sobie dokładnie o nich) ale zawsze to jakaś orientacja na jakim etapie cyklu jesteś:-) no i koszt ok zł za szt więc nie powala z nóg;-)
owocnych staranek i cierpliwości życzę

Agness u mnie jakoś leci, nawet dość dobrze :) Do 13 Ci zleci na pewno, tym bardziej, że to już niedługo.

Aggg wybacz ale chyba za dużo sobie wyobrażałaś.. na tym forum jest nas wiele, nie pijemy, nie ćpamy a o dzieci staramy się latami. Czasem i zajdzie się szybko ale niestety nie donosi. Rozumiem, że jest CI przykro.. ale tak nie możesz się nastawiać, tym bardziej, że czasem psychika też może zablokować możliwość zajścia w ciąże..

Oj dokładnie, święte słowa LILITH, a najczęściej to właśnie psychika jest sprawcą problemów z zajściem. Nie martw się, wyluzuj, przestań myśleć i się nakręcać, a sama fasolka zamieszka w twoim brzuszku!

Czesc , mam pytanie : odstawilam tabletki anty poniewaz chce z przyszlym mezem miec dziecko. Odstawilam 2,3 tyg temu ... Dzisiaj zrobilam test i wyszedl ujemny brak ciazy ; (( jestem poprostu załamana ... od czasu do czasu bola mnie sutki ... Czy moge byc w ciazy ? moze zrobilam za szybko test ; ( pomozcie ... !

reklama
Czesc , mam pytanie : odstawilam tabletki anty poniewaz chce z przyszlym mezem miec dziecko. Odstawilam 2,3 tyg temu ... Dzisiaj zrobilam test i wyszedl ujemny brak ciazy ; (( jestem poprostu załamana ... od czasu do czasu bola mnie sutki ... Czy moge byc w ciazy ? moze zrobilam za szybko test ; ( pomozcie ... !

Do góry