reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

lazurowe...ja miałam tak samo:( jak zrobiłam test to przyszła....główka do góry, zaczyna się nowy cykl!!!!:-) i obiecałam sobie że już nigdy nie będę się niepotrzebnie nakręcac, bo potem tylko spotyka mnie rozczarowanie...będzie co ma byc

reklama
lazurowe_wybrzeze Kochana nie martw się, teraz następnym razem się uda :) nie masz co się zasmucać bo to też nie dobrze :/ musisz być pozytywnie nastawiona :D Pamiętaj nic na siłę i nie ma co się nakręcać bo z tego co zauważyłam że to w niczym nie pomaga. Głowa do góry i działamy dalej :)

lazurowe_wybrzeże kurcze, tak mi przykro, ale daj jej (@) spokój, to przecież ostatania. Pożegnaj się z nią ładnie, bo kolejnej nie będzie. Zaciskam nieustannie &&&&&&&&&&. Aha i oczywiśc ie składma serdeczne życzenia urodzinowe!!! Troszkę spóźnione, ale wczoraj nie miałam dostępu do kompa, a życzę Ci, - Wiesz czego

Jestem kochane. Juz dzisiaj troche mi lepiej :tak: A jak u was slonka?
Kwiatuszekq trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&& no i za LILITH tez, jak najbardziej :tak:
Bafinka ale brzusio.... cooool :cool2: <zazdrosci> ;-)
pysia hejka ;-) Jak tam u Ciebie?

Lazurowe przykro mi ale wiesz, że nie ma się co dołować następny cykl pełen przyjemności przed Tobą :)

Ja właśnie dostałam @, tzn jakiś czas temu i bardzo się ciesze. Faza 14dniowa jak zawsze. Tempka spadła dopiero dziś ale miałam tak pokręcony cykl, że jest to do przyjęcia, że w dniu jej pojawiania się. A cieszy mnie to bo 4 mam wizyte i chcę już być po @. Ostatnio miałam 3 dni [ odkąd acard biorę ] i liczę, że w tym będzie podobnie :)

Dziekuje wam kochane dziewczynki za to ze jestescie za fluidki i wsparcie ale postanowilam odejsc na jakis czas z forum poprostu musze zluzowac bo juz szaleje.Dzis mam 23dc i jeszcze 2dni lutki ale juz widze oznaki @.chcialabym wrocic do was dopiero z dobrymi wiadomosciami ale nie wiem zobaczymy ile wytrzymam.Wiec jeszcze raz dziekuje za wszystko buziaki dla was
Duzo fasolek i szczesliwych rozwiazan

cześć dziewczyny
Musicie mnie wspomóc bo cholera już sama nie wiem co myśleć.
Weekend przychodnia zamknięta więc z bety nici a dziś powinnam dostać okresu.
Więc zrobiłam kolejny raz test i znowu blada ledwo widoczna druga kreseczka..
Jak to możliwe, już sama nie wiem co mam myśleć.
Okresu nie ma test wykazuje od 3 dni to samo czyli ta jasna kreseczke i nic sie nie zmienia.
Temp rano 37,2.

reklama
Do góry