reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Jestem moje kochane :-)

Mozecie mi dac klapsa w tylek, bo dzis nie wytrzymalam i nasikalam i to jeszcze po poludniu :wściekła/y: No i oczywiscie NIC. Nie wiem co mnie naszlo skoro to 4 dni przed terminem @ :zawstydzona/y: Pojutrze sikam jeszcze raz, ale oczywiscie z ranca. Wiec trzymajcie kciuki, bo normalnie na zawal zejde do tego czasu... :zawstydzona/y:

Agness wiedzialam, ze wszystklo dobrze u Ciebie i fasolinki :-)
Agusia teraz czekamy na Twojego szkrabika :tak:

Za wszystkie staraczki trzymam &&&&&&&&& i prosze jeszcze raz o to samo :tak: PLEASE!!!!!

Dziękuję dziewczynki......wiem, wiem że się nie powinnam stresować, ale to jest silniejsze odemnie!!! Dzięki!!! Buziaczki

lazurowe_wybrzeże :
Oraz dla każdej z osobna!!!

Agness bardzo dziękuje za odpowiedź, mam nadzieję że i mi się uda ale wiem że jeszcze mam czas, w końcu to dopiero była pierwsza próba, nie teraz to później prawda???:-D a powiedz jeszcze jak sie czujesz??

Bafinka, a Ty już przy końcówce?? :) fajnie masz:)

Dziewczyny, a da się jakoś inaczej poznac ze ma się cykl bezowulacyjny? bez mierzenia temperatury>>?? bo to wymaga systematyczności:happy:

Jestem moje kochane :-)

Mozecie mi dac klapsa w tylek, bo dzis nie wytrzymalam i nasikalam i to jeszcze po poludniu :wściekła/y: No i oczywiscie NIC.

też jestem taka niecierpliwa :-) wiec nie jestes sama :tak: trzymam kciuki za to aby za kilka dni byly dwie :)

Za wszystkie staraczki trzymam &&&&&&&&& i prosze jeszcze raz o to samo :tak: PLEASE!!!!!

zalatwione trzymam :cool2:

Brzózka ja jestem przed owu :) no i będą starania :):) zobaczymy co z tego będzie :) mam nadzieję że będzie oki :D

Widzę, że masz już dwie pociechy, więc teraz napewno również Ci się poszczęści
biggrin.gif

Masz już chłopca i dziewczynkę, teraz celujesz w coś czy jest Ci obojętne?

reklama
Do góry