reklama
Jestem moje kochane :-)
Mozecie mi dac klapsa w tylek, bo dzis nie wytrzymalam i nasikalam i to jeszcze po poludniu No i oczywiscie NIC. Nie wiem co mnie naszlo skoro to 4 dni przed terminem @ Pojutrze sikam jeszcze raz, ale oczywiscie z ranca. Wiec trzymajcie kciuki, bo normalnie na zawal zejde do tego czasu...
Agness wiedzialam, ze wszystklo dobrze u Ciebie i fasolinki :-)
Agusia teraz czekamy na Twojego szkrabika
Za wszystkie staraczki trzymam &&&&&&&&& i prosze jeszcze raz o to samo PLEASE!!!!!
Mozecie mi dac klapsa w tylek, bo dzis nie wytrzymalam i nasikalam i to jeszcze po poludniu No i oczywiscie NIC. Nie wiem co mnie naszlo skoro to 4 dni przed terminem @ Pojutrze sikam jeszcze raz, ale oczywiscie z ranca. Wiec trzymajcie kciuki, bo normalnie na zawal zejde do tego czasu...
Agness wiedzialam, ze wszystklo dobrze u Ciebie i fasolinki :-)
Agusia teraz czekamy na Twojego szkrabika
Za wszystkie staraczki trzymam &&&&&&&&& i prosze jeszcze raz o to samo PLEASE!!!!!
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
Agness bardzo dziękuje za odpowiedź, mam nadzieję że i mi się uda ale wiem że jeszcze mam czas, w końcu to dopiero była pierwsza próba, nie teraz to później prawda??? a powiedz jeszcze jak sie czujesz??
Bafinka, a Ty już przy końcówce?? fajnie masz
Dziewczyny, a da się jakoś inaczej poznac ze ma się cykl bezowulacyjny? bez mierzenia temperatury>>?? bo to wymaga systematyczności
Bafinka, a Ty już przy końcówce?? fajnie masz
Dziewczyny, a da się jakoś inaczej poznac ze ma się cykl bezowulacyjny? bez mierzenia temperatury>>?? bo to wymaga systematyczności
Brzózka
Fanka BB :)
Jestem moje kochane :-)
Mozecie mi dac klapsa w tylek, bo dzis nie wytrzymalam i nasikalam i to jeszcze po poludniu No i oczywiscie NIC.
też jestem taka niecierpliwa :-) wiec nie jestes sama trzymam kciuki za to aby za kilka dni byly dwie
zalatwione trzymam
Brzózka
Brzózka
No chciała bym synka ale co będzie to będzie ważne żeby było i będzie dobrze
to trzymamy za synka
reklama
kwiatuszekq20
ale u nas pogoda bajeczka i znow nieumyje okien
Podziel się: