reklama
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
agusia gratulacje!!!!!!!!!!cieszę sie
dziewczyny, mam nadzieje ze wkrótce i nam sie uda
mam pytanie, do tych które już są w ciązy- po tabletkach w którym cyklu zaszłyście w ciążę??? tak pytam statystycznie
pozdrawiam
dziewczyny, mam nadzieje ze wkrótce i nam sie uda
mam pytanie, do tych które już są w ciązy- po tabletkach w którym cyklu zaszłyście w ciążę??? tak pytam statystycznie
pozdrawiam
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Jeszcze raz wielkie Gratki Aguś
dołączam sie .. u mnie w tym cyklu nici będą ...tyo nasz 4 cykl i mam juz powoli dość .
Agusia8426
Kobitki głowa do góry, jak mnie się udało, mam nadzieję że to nie sen To i Wam się uda. Ja tabletki odstawiłam prawie 2 lata temu i przez 10 miesięcy nie miałam @, miałam non stop wywoływaną i moje nastawienie było takie byle jakie. Dodam że ja mam PCOS stwierdzone przez lekarza. Trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak tylko odbiorę wyniki bety to będę przesyłać fluidy ciążowe
Cześć kobitki, ja tabletki jadłam 7lat, po odstawieniu 3 miesiące na unormowanie, a potem po 6 się udało, ale nie na długo, a potem po 9 mieasiącach! Powodzeenia!!!
LILITH skarbie a c u Ciebie? Nic się nie odzywasz?
Poproszę was kochane o kciuki!!! Odezwę się później!
LILITH skarbie a c u Ciebie? Nic się nie odzywasz?
Poproszę was kochane o kciuki!!! Odezwę się później!
kwiatuszekq20
agus ciesz sie te krechy nie zostawiaja nic do zastanowienia sa mega ciemne
Bafinka
agus super wieści bardzo się ciesze i oczywiście gratuluje
ja starałam sie po odstawieniu tabletek 9 miesięcy i dzięki kuracji hormonalnej sie udało....
ja starałam sie po odstawieniu tabletek 9 miesięcy i dzięki kuracji hormonalnej sie udało....
Agusia8426
Mam jakieś dziwne myśli i obawy:-(
Bafinka
ja też tak miałam na początku.. to hormony nic sie nie przejmuj na pewno urodzisz ślicznego zdrowego bobaska i będziesz cudowną mamą
reklama
Agness kciukasy zaciśnięte. U mnie nic.. odpoczywam od staranek i się relaksuję, temu rzadko zaglądam. Teraz miałam najpewniej cykl bezowulacyjny więc tym bardziej się cieszę, że odpuściłam
Kasiurek 4 cykl to nie jest długo, więcej cierpliwości, niedługo się uda.
Agusia kiedy masz wyniki??
Kasiurek 4 cykl to nie jest długo, więcej cierpliwości, niedługo się uda.
Agusia kiedy masz wyniki??
Podziel się: