reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agusia lece do Polski, ale tylko na 5 dni, w sobote juz bede wracac :tak:
Aggg Bafinka dobrze pisze. Ja robilam test wczoraj (po poludniu) i to byl 4 dzien przed terminem @ i NIC :dry: Jutro robie nastepny z rana :tak: Jak znow nic nie wyjdzie to 2 dni pozniej, czyli w dzien @ znowu bede sikac, chyba ze ten malpiszon mnie dopadnie :-(
Bafinka swoja droga to nerwicy mozna sie nawabic przez takie czekanie :no: Ale coz, musze wytrzymac. Uff... :-)

reklama
Ja mam dostać @ 1 ,a le wiecie jak to jest z pierwszym cyklem po odstawieniu tabl.
Niby nigdy nie miałam po odstawieniu problemów z @, ale wszystko może się zdarzyć.

Mam jeszcze takie pytanie.
Ile czasu przed @ temp spada?
Bo mnie zostały 3 dni i nadal ponad 37st.

hej ;)
Lazurowe jak tam ? sikałas?
ja zrobiłam z rańca test i przyznam szczerze, że nie wiem co myśleć.
Na poczatku nic.. ale odczekałam kilka minut i pojawiła się taka bardzo blado różowa kreska .. trochę mnie to dziwi ze 2 dni przed misiączką tak czuły test pokazuje tylko taką bladą kreskę i nie wiem czy się już cieszyc czy jescze ;d

reklama
Nie rób testu wcześniej, bo jeśli będzie ciąża biochemiczna to niepotrzebnie się zasmucisz. Czekamy za dwa dni na wynik testu. A może zrób sobie betkę ??

Do góry