reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Agness i Agusia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczycie... wszystko będzie dobrze!!!! dbajcie o siebie i o te malutkie fasolki!!!!!

A ja zaszłam w 4 cyklu od ostawienia.

myszka45 dziekuje, ze pytasz :) Samopoczucie mam wyjatkowo dobre. Na razie staram sie nie nakrecac ;) Jestem kilka dni po starankach kilka dni po owu i czeekam ;)

Witam się ponownie.
Ja schizowana poprzednimi wydarzeniami, byłam dziś na USG. Chciałam sprawdzić, czy wszytko w pożądku.
Dzidzia ma się świetnie, pływa, rusza się, serduszko ładnie bije, żadnych krwiaków nie widać, wszystko ok!!!
Ma 26 mm,
radocha.gif
radocha.gif

radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Dziękuję za kciuki!

Witam się ponownie.
Ja schizowana poprzednimi wydarzeniami, byłam dziś na USG. Chciałam sprawdzić, czy wszytko w pożądku.
Dzidzia ma się świetnie, pływa, rusza się, serduszko ładnie bije, żadnych krwiaków nie widać, wszystko ok!!!
Ma 26 mm,
radocha.gif
radocha.gif

radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Dziękuję za kciuki!

super wieści :) :) :)

reklama
mam pytanie, do tych które już są w ciązy- po tabletkach w którym cyklu zaszłyście w ciążę??? tak pytam statystycznie:)
pozdrawiam
Tabletki odstawilam po 7 latach brania w sierpniu a w marcu zobaczyłam swoje maleństwo na USG. W sumie 7 miesięcy, ale cykle mam bardzo długie około 38-40 dni.
Trzymam kciuki..

Do góry