reklama
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
Agusia a czego się boisz??? jak zrobisz test to przynajmniej rozwiejesz swoje wątpliwości.
jutro jadę do rodziców na wieś odpocząc miłego weekendu wszystkim!!!!!
jutro jadę do rodziców na wieś odpocząc miłego weekendu wszystkim!!!!!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
agus i co?
Jeszcze 7 dni do okresu ;( Dla mnie to wieczność.
Robiłam test ten co wychodzi po 6 dniach, ja robiłam w 8 i nic ;( nawet jasnoróżowej kreseczki nic ;(
Jedna gruba krecha ewidentnie wskazująca na brak ciąży ;/
Wiecie co? współczuje ludziom ktorzy staraja sie latami o dziecko bo mnie nie wyszło (tzn mam nadzieje, że wyszło) ale przyjmując, że nie to jestem załamana i taka zawiedziona.
Mam nadzieję, że należę do tych dziwczyn, ktorym dopierow dniu okresu wychodzą dwie kreseczki, kilka z nich wypowiadalo sie na forum mam taką nadzieję malutką jeszcze.
Temp caly czas 36.9 lub 37.0
Robiłam test ten co wychodzi po 6 dniach, ja robiłam w 8 i nic ;( nawet jasnoróżowej kreseczki nic ;(
Jedna gruba krecha ewidentnie wskazująca na brak ciąży ;/
Wiecie co? współczuje ludziom ktorzy staraja sie latami o dziecko bo mnie nie wyszło (tzn mam nadzieje, że wyszło) ale przyjmując, że nie to jestem załamana i taka zawiedziona.
Mam nadzieję, że należę do tych dziwczyn, ktorym dopierow dniu okresu wychodzą dwie kreseczki, kilka z nich wypowiadalo sie na forum mam taką nadzieję malutką jeszcze.
Temp caly czas 36.9 lub 37.0
Agus pisz co u Ciebie. My sie tu martwimy troszke. Robilas testa?
Aggg jeszcze nic straconego, czekaj na dzien @ &&&&&
Brzozka kciuki pieknie zacisniete ;-)
zielony_groszek milego wypoczynku na wsi Ja od 4 lipca na wsi bede wypoczywac :-) Ale tylko 5 dni...
Bylam dzis u lekarza na te migdaly, ale nie dostalam antybiotyku, bo mowie, ze mooooze jestem w ciazy. Musze czekac na wtorek, srode. Mam nadzieje, ze mi te migdaly odpuszcza i ze tescik piekny wyjdzie :-)
Aggg jeszcze nic straconego, czekaj na dzien @ &&&&&
Brzozka kciuki pieknie zacisniete ;-)
zielony_groszek milego wypoczynku na wsi Ja od 4 lipca na wsi bede wypoczywac :-) Ale tylko 5 dni...
Bylam dzis u lekarza na te migdaly, ale nie dostalam antybiotyku, bo mowie, ze mooooze jestem w ciazy. Musze czekac na wtorek, srode. Mam nadzieje, ze mi te migdaly odpuszcza i ze tescik piekny wyjdzie :-)
kwiatuszekq20
to lazurko trzymamy kciuki agus tez
kwiatuszekq dzieki kochana. Narazie jednak mam nadzieje, ze te migdaly dadza mi spokoj, bo normalnie jestem na skraju wykonczenia. Mam na to 4 dni. Bo potem zamierzam swietowac :-) A jak tam u Ciebie kochana? Juz po dniach plodnych, tak? To kiedy termin @? (ktorej oczywiscie nie bedzie) :-)
Agusia8426
Nie robiłam bo wczoraj dużo siusiałam i bałam się że mocz będzie za bardzo rozcieńczony. Jutro zrobię test na 100%
reklama
Podziel się: