reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Bafinka gratuluje widze ze ci sie wkoncu udalo
pamietam cie z tego watku
domyslam sie po suwaczku ze synek bedzie tak?
nam tez sie wkoncu udalo po roku staran
zycze ci latwego rozwiazania

U mnie pecherz juz ok ale mnie przewiało i strasznie boli ucho,dzis zrobiłam tescik owu ale negatywny to dopiero 9dc ale kreseczka delikatnie widoczna wiec poczekam jutro nie bede testowac raczej dopiero pojutrze nie było nawet spadku tempki takze jeszcze czas.Fajnie bo owu raczej wypadnie mi w weekend takze jestem zadowolona:)Bo męzus bedzie blisko w razie czego hehe
Bafinka agnes jak u gin

reklama
Cześć dzieczynki.
Przepraszam że tak póżno pisze, ale dopiero dotarłam do domu
Bafinka śliczniutka ta twoja kruszynka!!!!
A u mnie: Na wstępie, bardzo wam wszystkim dziękuję za kciuki, bardzo się przydały
A więc: Dzidzia według @ ma 7 tygodni i 6 dni natomiast rozmiarowo ma 9 tygodni i 1 dzień...
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Mały wielkoludek ma 20,6 mm
radocha.gif
radocha.gif

serduszko pięknie bije
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif

wszystko jest w pożadku.
Suwaczek wklejam ten z @, najwyżej później zmienię.
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Bardzo, ale bradzo się cieszę, i wciąż boję, ale już troszkę mniej!!!!

Do góry