reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
W niedziele miałam bardzo silne to krwawienie, lało się i lało, więc nie mogłabym tego nazwać plamieniem..

Czesc kochane moje :-)

Agness jszcze 8 dni, tak? Chociaz ja na Twoim miejscu to bym nie wytrzymala i na bete poszla :tak:

Kwiatuszekq jak Ty sie dzis czujesz?

LILITH a u Ciebie jak?

Agus czekamy na wiesci po wizytach u lekarzy ;-)

U mnie 9dc. Borys teraz gotuje, ale juz mu zapowiedzialam, ze jak skonczy to zapraszam go do lozka :-D

Hej dziewczyny :)
Ja mam pytanko do tych dziewczyn dłużej starających się - jakie tabletki brałyście i jak wyglądały u Was pierwsze cykle po odstawieniu? Bo ja już głupieję po tym, co się z moim organizmem dzieje... Miałam zawsze cykle regularne - 30-31 dniowe, na tabletkach miałam cykle 28 dniowe normalnie, i za każdym razem jak odstawiałam tabletki to mi się powoli do tych 30-31 wydłużały. A teraz to jakaś masakra - nigdy tak nie miałam. 1 cykl po odstawieniu - 39 dni, 2 cykl - 38 dni, teraz był 3 cykl - 34 dni, ale owulka była 25 dnia cyklu (test owu pozytywny) czyli 9 dni przed @ zamiast 14 dni przed @. No zgłupiałam już totalnie i nie wiem co się dzieje... Czemu zawsze jest tak, że jak już się człowiek na coś decyduje, to się coś musi spie...zepsuć...
Teraz zaczynam 4 cykl starań i już sama nie wiem kiedy mam mieć owu... a trochę kasy mi szkoda na testy, bo w zeszłym cyklu robiłam od 10 do 25 dnia cyklu więc poszło na to 75zł!!! :/ ehhh
jakieś rady może? pomocy... :(

Margola gratulacje! kolejna szczęśliwa mamusia po antykoncepcji :-) a córcia śliczna!

Agness trzymam kciuki!!!!!! ale moim zdaniem bedzie dobrze!

Cześć dziewczynki. Ja dziś wymęczona jestem.
lazurowe_wybrzeże... od dziś jeszcze 6 dni... nie podpuszczaj!!! bo pójdę w poniedziałek hihihii, i bierz mężusia w obroty!
kwiatuszek dobrze, że już się lepiej słońce czujesz.
Anecia Dziękuję... muszę myśleć optymistycznie, ale ciężko!! A co u Ciebie kochana?
LILITH a ty jak się skartbie czujesz? I co u was słychać?

Hej dziewczyny :)
Ja mam pytanko do tych dziewczyn dłużej starających się - jakie tabletki brałyście i jak wyglądały u Was pierwsze cykle po odstawieniu? Bo ja już głupieję po tym, co się z moim organizmem dzieje... Miałam zawsze cykle regularne - 30-31 dniowe, na tabletkach miałam cykle 28 dniowe normalnie, i za każdym razem jak odstawiałam tabletki to mi się powoli do tych 30-31 wydłużały. A teraz to jakaś masakra - nigdy tak nie miałam. 1 cykl po odstawieniu - 39 dni, 2 cykl - 38 dni, teraz był 3 cykl - 34 dni, ale owulka była 25 dnia cyklu (test owu pozytywny) czyli 9 dni przed @ zamiast 14 dni przed @. No zgłupiałam już totalnie i nie wiem co się dzieje... Czemu zawsze jest tak, że jak już się człowiek na coś decyduje, to się coś musi spie...zepsuć...
Teraz zaczynam 4 cykl starań i już sama nie wiem kiedy mam mieć owu... a trochę kasy mi szkoda na testy, bo w zeszłym cyklu robiłam od 10 do 25 dnia cyklu więc poszło na to 75zł!!! :/ ehhh
jakieś rady może? pomocy... :(

Rysica, ja tez odstawilam niedawno antykoncepcję i też mi trochę cykle świrują. Ja kupuję testy na allegro i kosztują po 1zl ;)i sa dobre. Faktycznie pokazują owulację. Może kup sobie te właśnie. Ja dość mocno odczuwam owulację bo mnie wtedy brzuch boli i jajnik i faktycznie dzień przed miałam wg. testów wyrzut LH. ja kupowałam takie: Testy OWULACYJNE owulacyjny 35szt+5 test ciążowy (1653301154) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
życze wszystkim miłego weekendu u mnie dopiero 4dc wiec do stranek jest jeszcze troche wczoraj jedna moja sis starsza poprosiła mnie o bycie matka jej córeczki a wieczorem młodsza sis urodziła synka wiec jak widzicie sporo maluszków wokó mnie a kiedy ten moj:)
rysica ja mialam raczej po odstawieniu cykle regularne pozniej tez sie wydłuzyły a pozniej znow skróciły do 26dni a pierwsze 6-7 cykli mialam raczej bezowulacyjne bo nie mialam jajeczek wiec daj sobie czas albo idz do gin da ci cos na wyregulowanie

Do góry