reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kwiatuszqu tempka Ci spadła. Poczekaj do jutra jak spadnie jeszcze niżej to się szykuj na @ a jak nie to wiesz &&&. A to plamienie to nie wiem.. ja lutke tylko w ciąży brałam więc niestety nie pomogę :(

Aguś ja Twojego wykresu w ogóle nie rozumiem. Póki co skoku tam nie widzę należytego.. szkoda, że nie masz tego monitoringu. A nie dostajesz clo?? Zaś Ci się cykl może tak przedłużyć ;/

reklama
witam was kochane ciekawe jaka jutro bedzie tempka bo dzis spadła cały dzien nie było plamienia tylko bolało mnie podbrzusze a teraz troszke polecialo wiec trzeba czekac do jutra,piersi nadal powiekszone

Lilith nie dostaję clo :( Ale w lipcu i sierpniu idę do dwóch lekarzy ginekologów w tym do gin-endokrynologa. A ściśle mówiąc będę u 3 lekarzy :) Może coś wymyślą mądrego

LILITH dzięki kochana. mnie spoko... czekam i mnie to już dobija. Chciałabym już Coś wiedzieć, albo w jedną albo w drugę stronę. A czuję się, tak różnie, zależy od dnia. Męczą mnie mdłości i senność. Te mdłości raz są a raz nie, jak nie ma to się martwię, ale jak wracają, to za każdym razem gorsze. A od dwóch dni już wogule nie opuszczają. hihihi
lazurowe_wybrzeże działaj słońce działaj... zaciskam........ cały czas!!!
kwiatuszku nie nakręcaj się... czekaj spokojnie na rozwój sytuacji...ja cały czas zaciskam mooocno!!!! wierzę, że będzie dobrze!
Aguś oby lekarze ci pomogli! dawaj znać jak tylko coś się dowiesz!

Buziaczki dla każdej z osobna. Ja mykam do spania, dziś strasznie mnie kręgosłup boli, chodzić nie mogę! ;-( 9 dni.................

witam jakby nie było @przylazla w nocy nirmalnie masakra jestem nie do życia strasznie mnie boli brzuch zaraz odlece a czeka mnie tyle roboty najwazniejsze na zakupach juz byłam teraz id sie położyc bo normalnie nie mam siły,najwazniejsze ze ten cykl sie juz skonczył bo ta niepewnosc juz mnie dobijała wiec teraz nowe nadzieje jeszcze ten i nastepny cykl i jesli sie nie uda to robimy jakies konkretniejsze badania ale miejmy nadzije ze to nie bedzie juz konieczne.Z lutka w tym miesiacu poczekam troche pozniej a nie jak gin kazala od 11dc tylko po owu buzka miłego dnia
dziekuje za słowa otuchy i kciuki
Agus nam tez ise uda
lazurko a jak u Was?
lilith nowy cykl nowe nadzieje bede czekala z ta lutka do owu

Agness szybko CI to zleci, zobaczysz. A może prywatnie idz dla świętego spokoju? Albo betke zrób?? Bo stres też nie jest za dobry.. zresztą Ty wiesz :*
Kwiatuszqu na objawach pisałam CI byś sobie jakąś tabletke wzięła a nie męczyła się tak. Zawsze tak miewasz??

LILITH wiem kochanie. Ale próbowałam się dziś gdzieś umówić, ale z żadnej strony się nie udało. Coś nademną wisi... chyba jestem skazana na czekanie.. też o becie myślałam. Może się skuszę... hihihihi
kwatuszek kurcze, tak mi przykro... wrednota... mam nadzieję, że ten nowy cykl dziewczynki jest wasz!!!!! Trzymam za to mooocno!
Ja jeszcze 8 dni... ależ jestem dziś wymęczona.!

reklama
U mnie cykl do niczego, tempke mam przy wyższych zaś od 2 dni ;/ spadła w przeddzień @ na 60 później w dniu @ na 40 na następny już wzrosła na 60 i od dwóch dni mam 72 i 74 a @ brak o_O.

Agness a idz do szpitala i powiedz, że bóli strasznych dostałaś i nie wiesz co się dzieję ;p to nie pomoże?? zawsze bóle można mieć od wzdęcia.. :D

Do góry