reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Wybaczcie, przekopiowałam z weteranek ;p

Witam się,
u nas też pogoda cudowna!!
Niedługo lecę do sklepu, później robie to ciacho i na rower z małą pewnie pójdę niech skorzysta, bo od tego wolnego to mi już swira w domu dostaję a ja go razem z nią :D

Co u mnie, hmm tempka nie spadła. 13dfl.. ale mogła się przeciągnąć więc czekam do jutra zobaczyć co z nią.
Zaliczyłam porannego pawia po kawie o_O smakowała jakbym zepsute mleko dodała. Ale takie nudności przed @ już mi się zdarzały więc to nic nie znaczy. Czekam więc do jutra. Jak będzie wysoka to kupie test i jeśli i w niedziele nie spadnie to pójdę zatestować. Ale się nie łudzę.. cyce nie jak na fasolkę.. żadne suty nie bolą czy są ciemniejsze.. po prostu bardziej niż zwykle mam opuchnięte i obolałe ogólnie, więc jak na @. Ale poproszę jeszcze o kciuki na jutro ;p

Agness ale to nie takie cyce jak moim zdaniem być powinny.. po prostu mi się coś pokićkało..

Kwiatuszqu ja też takie noce miałam straszne, wiercenie się, przebudzanie notoryczne wczoraj ten sen..Ja teraz dobrze sypiam do jakiejś 5 potem już klapa ;/ Ty jeszcze masz czas a tempka i tak ładna, spokojnie czekamy!!

reklama
dokładnie czekam dalej znow sie cos sine robia i spuchły lekko,
a tak na marginesie kochane znacie jakis dobry i tani godny polecenia osrodek lub pensjonat w Karpaczu bo chcemy sie wybrac w lipcu?

Ja nie mam ani troche sinych i przez to wydaję mi się, że nic z tego nie będzie.

Kqiatuszqu ja nie znam niestety..

reklama
Do góry