reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Wróciłam z zakupów i lecę robić ciasto. Nawet dobrze się dziś czuję jeśli chodzi o bóle, bo prawie ich brak, pewnie na wieczór zaś się zaczną te krzyżowe ;/

a ja dzis mialam tyle zrobic nastawlam sie na porzedki itd a tu co dopiero co wstalam spalam pol dnia tylko co obaiad zrobialam moj m przyjechal plecy spalone masakra
bafinka to fajnie moj m wroci to mu pokaze bo teraz byl zjesc tylko

lilith ja juz sama nie wiem dobija mnie to czekanie oststnio tak fajnie odpuscilam a w tym cyklu znow jakies durne nadzieje i pozniej rozczarowania

tez wam sie bb tak p...

MI działa dobrze, za to 28 dni kijowato od wczoraj.
Pysia.. kochana :*
U mnie to nie ten ból co powinien być [ porównuję do ciąży z małą ] do jutra wyczekam, jestem bardzo spokojna o dziwo.
Cały czas czuję się świetnie czasem mnie coś pociągnie z prawej strony przy pachwinie i tyle. Zrobiłam ciasto.. a ja taka sierota do ciast jestem i wyszło o dziwo :D Będzie na deser..

Kwiatuszqu, bo to właśnie trzeba odpuścić i nie myśleć. Nie stresuje się teraz bo tym ewentualnej fasolcę nie pomagasz ani sobie :) Wiem.. że to ciężko.. ale już nie zmienimy tego co ma być w tym cyklu.

Nie ma się co dziwić.. ale nie testuj, za wcześnie jeszcze i niepotrzebnie zobaczysz I kreche i się smutno zrobi.

Kwiatuszqu dobrze :) pare razy coś kuło po lewej stronie i cisza. A i cyce mi chyba zmalały :szok: a na pewno to prawy haha

Agusia widziałam już dziś.. szkoda, że nie miałaś monitoringu bo nie idzie się połapać. Wcześniej myślałam, że już po skoku byłaś ale później te spadki i nie ma 3 ni 4 wyższej ;/ chyba, że teraz się coś rozkręci ale zaś śluzik nie taki :(

reklama
Dokładnie dziewczynki.... LILITH, kwietuszeq... kurcze, ależ ja mam stresa... kiedy testujecie. Bo ja coś czuję!!! Kurcze, ale bym sie cieszyła.
Lazurowe_wybrzeże to sorki, nie wiem czemy, ale skojarzyło mi się, że wy już zaczynacie staranka pierwszy cykl. Ale to nic, zaciskam dalej za następny!!!
Czekam na wieści, podczytuję cały czas. Piszcie!

Do góry