reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

W końcu :D
Już się martwić zaczęłam :) Ciesze się, że jest wszystko jak należy a za dwa tygodnie już na pewno zobaczysz piękne serducho. Na kiedy masz termin?? Kciuki oczywiście dalej zaciśnięte. Za mnie też proszę trzymac bo do 2 dni się wszystko powinno wyjaśnić..

reklama
LILITH no skarbie, ja jeszce nie zdążyłam puścić, a ty piszesz żeby trzymać... Czekam!!!! Tewaz na wieści od Ciebie. Muszą być dobre! A termin trochę jeszcze za wcześnie. Po tym co było, nie chciałyśmy za wczas planować. Więc czekamy do 16 na USG, potem na 17 idę oddać krewkę do badania, i 20 (poniedziałek) już do lekarki i jak wszystko będzie ok, to zakładamy kartę, obliczamy teramin i bierzemy L4!!! Więc .... ciężkie (stresyujące) dni przedemną... Czekam na wieści!!! Buzuaczki!

witam panienki a ja od rana mam straszne zawroty chyba przez cisnienie bo mierzylam mam troche podwyzszone a persi mi chyba pekna mozliwe ze to od lutki wiecie to moj pierwszycykl z lutka?
lilith agnes trzymam kciuki

Agness to oby szybko przleciało!! Ale wierze, że będzie wszystko dobrze. Tylko jak już pisałam to napisz nam :)
U mnie jutro może spaść tempka, najpóźniej w sobotę.. staram się nie nakręcać.. już tyle się staramy..
Kwiatuszqu, nie chcę CI nic mówić ale to tak na fasolkę wygląda.. a cycuchy Cię tak jakby pieką i są popuchnięte albo jak kamienie albo na bokach lub od góry rwą?? Ja mam podobnie w tym cyklu :zawstydzona/y: od 2 dni dokładnie i mam nadzieję, że to nie na @.. podobnie miałam z Jud ale kto wie.. najczęściej tak pobolewają na noc w nocy i z samego rana a potem się uspokajają.
Od lutki Kwiatuszqu raczej nie.. zawroty głowy też świadczą o fasolce.. może się zagnierzdza, jeszcze kilka dni musisz wytrwać choć wiem, że łatwo nie jest :)

kochane ale mi adrenalinki dostarczacie:)
agness kochana leż i nie przemęczaj się musi się udać tym razem i ja to w sumie wiem ze się uda:)
lilith kwiatuszku u mnie 1 objaw ciaży to też bolące piersi wieć jestem dobrej myśli co do was:) i oczywiście kciuki zaciśnięte i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wysłane:)

Czesc babeczki :-)
kwiatuszekq mnie to tez wyglada na objawy ciazowe :-)
LILITH &&&&&, zeby sie powiodlo :tak:
Agness nic sie nie martw, na pewno na kolejnej wizycie zobaczysz pieknie bujace serduszko ;-)
Bafinka ja lapie fluidki :-) Pisz jak tam u Ciebie. Dobrze sie czujesz? :-)

Ja wczoraj wieczorem wyladowalam nad Morzem Czerwonym. Bylam w szoku, bo to o tydzien za wczesnie :szok: Ale cos tak czulam, ze owulke mialam w 9dc. No i sie sprawdzilo, bo cykl sie zwyczajnie skrocil. Ale coz robic... To oznacza, ze tydzien wczesniej sie staramy. Ten cykl jest moj :-D

Ostatnia edycja:
Bafinko a Ty jak się czujesz?? Synek już pewnie baardzo kopie i zaczepia mamusię ??
Co do tych piersi to może to bóle przed @, tylko inne. Bo nie bolą sutki a niby powinny. Bardziej mnie parzą jakby i to na noc i w nocy i tak na bokach ciągną lub od góry, czyli też inaczej niż z mała. No cóż, zobaczymy, będzie co ma być :)

Lazurowe, napisałaś równiutko ze mną :D
Skoro dobrze wyliczyłaś to nic złego, że @ przyszła wcześniej i jak mówisz szybciej możecie zacząć staranka! &&& by czerwiec był Twój :D

dziękuje ze pytacie czuję się dobrze dzis mam nadmiar sił i od rana sprzątam.. brzuszek jeszcze niezbyt duży ale juz zaczyna ciążyć zaczynają boleć mnie plecy trochę puchną ręce ale ogólnie nie narzekam:)

lilith każda ciąża jest inna a co do twoich buli to mnie też właśnie w nocy bolały:) kciuki zaciśnięte czekamy:)

sa napuchniete zwłaszcza moj prawy i tak na okolo sutkow zasiniale bardzo bola sutki,nie wiem jak na karmienie bo nie karmilam jeszcze to moje pierwsze starania i brzuch mnie bobolewa jak bym miala dostac zaraz @
w nocy jak szłam do wc to normalnie ciemno mi sie robilo przed oczami a w łozku nad ranem jak chcialam sie przewrocic na drugi bok to tak mi sie krecilo ze zlapalam sie m imu wbiłam paznokcie bo myslalam ze lece z lozka wiec trzeba czekac do konca lilith trzymam kciukasy pomalu chyba wszystkim sie uda:)
a na dodatek wiecie co sie smieje do mojego m ze ciekawe jak nasze psy zniosa malenstwo jak bedzie bo jeden nie lubi dzieci a ta wieksza uwielbia i wiecie co ta wieksza podeszla i polizala mnie po brzuszku ale sie nie nakrecam to pies

reklama
Wróciłam ze sklepowego spacerku.. od wczoraj mnie plecy bolą i bardziej na @.. no nic, zobaczymy jeszcze niedługo :)
Bafinko brzuszek się jeszcze powiększy, najważniejsze że synek zdrowy, rusza się i Ty jesteś szczęśliwa :)
Kwiatuszqu u Ciebie to na prawdę bardzo ciekawie wygląda! Mocno trzymam kciuki by to była fasolka a psami się nie przejmuj, na pewno pokochają dzidzie gdy się pojawi, bez względu na to czy wcześniej lubiły czy nie.

Do góry