reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro ;/

reklama
Agness to oby szybko przleciało!! Ale wierze, że będzie wszystko dobrze. Tylko jak już pisałam to napisz nam :)
U mnie jutro może spaść tempka, najpóźniej w sobotę.. staram się nie nakręcać.. już tyle się staramy..
Kwiatuszqu, nie chcę CI nic mówić ale to tak na fasolkę wygląda.. a cycuchy Cię tak jakby pieką i są popuchnięte albo jak kamienie albo na bokach lub od góry rwą?? Ja mam podobnie w tym cyklu :zawstydzona/y: od 2 dni dokładnie i mam nadzieję, że to nie na @.. podobnie miałam z Jud ale kto wie.. najczęściej tak pobolewają na noc w nocy i z samego rana a potem się uspokajają.
Od lutki Kwiatuszqu raczej nie.. zawroty głowy też świadczą o fasolce.. może się zagnierzdza, jeszcze kilka dni musisz wytrwać choć wiem, że łatwo nie jest :)

dokładnie rano i wieczorem najbardziej a pozniej sieuspokajaja
dzis zaczerpnełam kilka promieni slonca w koncu bo nie mialam kiedy a jaka jestem blada nawet na solke nie mialam czasu

Jestem.. po kryzysie i to nie małym.. po potwornych bólach krzyża, lekkich podbrzusza.. zawroty głowy, ból głowy, mdłości, paliła mnie jakby macica, tzn. jakby gorąca w środku była, pachwiny ciągły.. ale już przeszło i @ nie ma. Pewnie jutro zaliczę mega spadek.. dam znać rano oczywiście co u mnie ale cuda po tym się nie spodziewam..

Kwiatuszqu trzeba mieć nadzieję, że to jednak nie od lutki :) &&& mocniutko za Ciebie. Bo napuchnięte piersi a bolące wyjątkowo to dwie różne sprawy i wątpie by wszystko było po lutce nagle.

Cześć kobitki.........
A więc tak: LILITH i kwiatuszeq nie chcę was nakręcać, ale... opisujecie moje pierwsze objawy ciąży... Brzuch bolał jak na @, piersi twarde i nabrzmiałe rano i pod wieczór, mdłości, a właściwie wymioty, zawroty głowy.... więc, mooooocno zaciskam, i czekam na wieści!!!! Alew już mam dobre przeczucia....
Bafinko super że dzidzia rośnie. wklej jakieś zdjęcia brzuszka jak tylko będziesz miała...
pysia dziękuję kochanie. Też jestem dobrej myśli. A jak u Ciebie? Jak się czujesz?
lazurowe_wybrzeże szkoda że rednota przyszła. Ale nie martw się. Na pewno wkrótce i Tobie odpuści, i już nie przyjdzie... Wierzę i trzymam...
Buziaczki dla was wszystkich...

właczyłam szybko kompa zeby zob co i jak u ciebie lilith bo u mnie chyba dupa ...
maj czerw - 28dni temp mierzyłam o 7.45 i mialam 36,8 mialam zla nocke poł nocy chodzilam sie wierciłam i zle mi sie spalo pozniej zmierzyłam o 8.10 juz normalnie było 37.0 nie wiem co myslec piersi juz dzis nie sa takie napuchniete i sine ale sutki troche bola,wieczorem bolalo mnie podbrzusze tak bym chciala zeby i nam w koncu sie udalo ale chyba za bardzo sie nakrecam w moim przypadku,u mnie jeszcze 2 dni lutki wczorajsie naczytalam ze lutka hamuje owu i teraz zaluje ze tak wczesnie wzielam w nast cyklu zastosuje testy owu i wtedy dopiero wezme,lilith daj znac jak tam u ciebie
dziewczynki dziekuje za kciuki

sa napuchniete zwłaszcza moj prawy i tak na okolo sutkow zasiniale bardzo bola sutki,nie wiem jak na karmienie bo nie karmilam jeszcze to moje pierwsze starania i brzuch mnie bobolewa jak bym miala dostac zaraz @
w nocy jak szłam do wc to normalnie ciemno mi sie robilo przed oczami a w łozku nad ranem jak chcialam sie przewrocic na drugi bok to tak mi sie krecilo ze zlapalam sie m imu wbiłam paznokcie bo myslalam ze lece z lozka wiec trzeba czekac do konca lilith trzymam kciukasy pomalu chyba wszystkim sie uda:)
a na dodatek wiecie co sie smieje do mojego m ze ciekawe jak nasze psy zniosa malenstwo jak bedzie bo jeden nie lubi dzieci a ta wieksza uwielbia i wiecie co ta wieksza podeszla i polizala mnie po brzuszku ale sie nie nakrecam to pies

Kobietko, nie chcę Cię nakręcać, ale psy niejedokrotnie wykazały się mocniejszym instykntem, ile jest opowieści o tym,że pies położył głowę na brzuchu ciężarnej, a test ciążowy nic jeszcze nie wykazywał :-) ile jest historii,że pies ocalił pana przed trzęsieniem ziemii itp,.
trzymam kciuki za Was poantykoncepcyjne :-) &&&

sa napuchniete zwłaszcza moj prawy i tak na okolo sutkow zasiniale bardzo bola sutki,nie wiem jak na karmienie bo nie karmilam jeszcze to moje pierwsze starania i brzuch mnie bobolewa jak bym miala dostac zaraz @
w nocy jak szłam do wc to normalnie ciemno mi sie robilo przed oczami a w łozku nad ranem jak chcialam sie przewrocic na drugi bok to tak mi sie krecilo ze zlapalam sie m imu wbiłam paznokcie bo myslalam ze lece z lozka wiec trzeba czekac do konca lilith trzymam kciukasy pomalu chyba wszystkim sie uda:)
a na dodatek wiecie co sie smieje do mojego m ze ciekawe jak nasze psy zniosa malenstwo jak bedzie bo jeden nie lubi dzieci a ta wieksza uwielbia i wiecie co ta wieksza podeszla i polizala mnie po brzuszku ale sie nie nakrecam to pies

ja mam dwa huske i też sie zastanawiam jak zareagują na małego bo są bardzo całuśne jeśli chodzi o dzieci a że są duże to boje się ze niechcący mogą zrobić krzywdę.....
ja trzymam cały czas kciuki

agnes ja całkiem niedawno wklejałam zdjęcie brzuszka ale narazie nie jest inponujących rozmiarów.... niedługo będziesz chwalić sie swoim:) ale sie ciesze

lilith i jak???? daj znać!

reklama
Jestem i ja :-)
kwiatuszekq mysle, ze Magd.a dobrze pisze. Psy maja czasem mocniejszy instynkt od nas samych :tak: &&&&&&& zeby to bylo TO ;-)
LILITH gdzie jestes??? Czekamy na wiesci :tak:
Bafinka super, ze dzidzia rosnie i sie rusza. Pozazdroscic tylko :-)
Agness ale my sie nie staralismy, bo to teraz dopiero minely 3 miesiace od zabiegu no i teraz dopiero w tym cyklu sie staramy :tak: Wiec trzymajcie &&&&&, za miesiac bede mama :-D

Do góry