reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
napisałam mega długiego posta, i mi się skasował.... koszmar!!!!!!!!!!!
Więc w skrócie......
pysia pokazuj brzuszek.... czekamy!!!
Bafinka Twój już fajniuśki, tylko czekać jak wyskoczy
lazurowe_wybrzeże a ty juz po lekarzu? i jak? wszystko ok?
LILITH jestem kochana, tylko ostatnio brakuje mi mocy na odpisywanie, ale cały czas czytam... ale postaram sie poprwaić.
Kwiatuszeq... odpoczywaj słonko..... ale nie zapominaj o niezobowiązującym przytulaniem dla przyjemności... może coś się przytrafi... tak "niechcący" trzymam...
Anecia... ależ masz przystojnego tego kawalera.... kochany!!!! Już niedługo będzie śmigał... śliczniutki. Wrzucaj częściej zdjęcia...
Agusia, nie martw się, ja też miałam torbiel... ponoc nie przeszkadza w ciąży... na pewno wyleczysz i będzie można się zacząć spokojnie starać.... powodzienia. Głowa do góry
A co u mnie.... wciąż niedowierzam, choć czasami jak mnie zemdli to już bardzie, a najbardziej rano jak cycyki twarde i bolą. Dziś (głuptas ze mnie) poszłam zrobić znów betę.... dzisiejszy wynik to 10 154 nIU/ml więc chyba dobrze........... przynajmniej mnie po9cieszyło, bo od ostatniego pomiaru wychodzi, ze przyrost dzienny ponad 180%.... Ściskam każdą z osobna... Cały czas z Wami jestem.............

cześć dziewczyny!
ciekawa jestem czy mnie jeszcze pamiętacie!? ja o Was pamiętam i dlatego się odzywam :) widzę że wasze starania owocne! oby tak dalej dla całej reszty staraczek! Bardzo się ciesze że pomykacie już z brzuszkami! ja już niestety bez brzuszka ale z bobasem na rekach :) Klaudia donoszona, zdrowa, choć cała ciąża problemowa.. no nic tam, ważne że teraz wsio ok!
wrzucę parę zdjęć a z nimi fluidki dzieciowe niech idą do Was!!!!!!!!!! Buziaki!!!!! DSCN3975.jpgDSCN3703.jpgDSCN3851.jpgRSCN4108.jpgDSCN4010.jpg
pencil.png

reklama
Do góry