reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kacha a no biorę dowcipne. dziś 6tą tabletkę zakladam, a kolejne 6 co tydzień po jednej mam wkładać. No i mam nadzieję, że to dziadostwo nie powróci :sorry2::sorry2:
Anecia milo, że wpadlaś. Super, że Adaś rośnie ladnie :) Fajnie, że nie zapomniałaś o nas :]

reklama
hej kobietki.
Kwiatuszek u ciebie wyglada na wzrost. nie przejmuj sie temp. bo ja mam 3 cykl mierzenia i tez mi roznie wychodzi. co cykl to inaczej czuje objawy owulki i temp. tez inna.ja w tamtym cyklu tez mialam malo sluzu i w tym tez.dzis mam 16 dc i dzis temp. wyszla 36,3 a wczoraj bylo 36,4.wiec moze jutro bede miala wzrost temp.czekam na ta owulke z niecierpliwoscia.moj m codziennie mnie bierze, krocze juz mnie troche boli a tu jeszcze trzeba pare dni sie bzykac.podam Ci moje wzrosty:
1 cykl 36,3 a potem 36,6 36,8 36,7 36,9 36,8 36,9 37,0
2 cykl przez 6 dni utrzymywala mi sie temp. 36,4 nie bylo spadku przed owulka a potem 36,6 36,7 36,8 36,9 37,0 a propo objawow owulkowych to od 2 miesiecy slabo je czuje i tez nie wiem dlaczego bo zawsze odczucia mialam mega wielkie.
owocnych numerkow Ci zycze.
Mamusia B.witamy cie w naszym gronie.ja bralam tabl. niecale 7 lat i juz caly rok sie staram o dzidzie i nic z tego. dzis po roku staran ide do ginki.lekarka powiedziala ze jak do roku nie zajde to bedziemy sie martwic i robic badania.narazie zrobilismy mezowi badanie nasienia ale u niego raczej ok.ja mam cykle regularne, dni plodne tez wiem mniejwiecej kiedy sa, kochamy sie wtedy ale bezskutecznie.kazda kobieta jest inna wiec moze u ciebie bedzie szybciej.ja astme i mega alergie mam i narazie sie tym nie przejmuje. pytalam sie mojej lekarki od astmy i powiedziala ze ona nie widzi przeciwskazan.
bafinka fajnie ze juz lepiej u Ciebie.rozumiem twoje obawy.sprobujcie delikatnie a jak cie cos zaboli to zrezygnujecie i sprobujecie za 2 dni.powodzenia w bzykanku.moje krocze juz jest wymeczone codziennymi numerkami a u mnie dopiero spadek.ale moj m sie zaparl i powiedzial ze niewazne czy mamy cos obtarte i ostro dzialamy.jade dzis do mamy farbnac wlosy.u fryzjerki bylam w pt zeby podciela koncowki ale oczyswiscie zrobila co innego.miala podciac rowno z tylu i zprzodu lekko pocieniowac to sciela mi wiecej niz miala i pocieniowala mi cale wlosy.naszczescie wlosy szybko mi odrastaja, bede musiala poszukac innej fryzjerki.a o 16.30 mam dzis wizyte u ginki.trzymaj kciuki za wizyte.a jak tam Twoj sobotni egz.?

kacha Biedna tak sie poswiecasz obysie udalo i zeby ten twoj gin powiedzial cos rozsadnego dzis temp znow 36,7 czyli rosnie juztez nie wiem okaze siena koniec czy byla czy beda jakies efekty a wogole tonie wiem co mnie pokusilo znow mierzyc

a jaka dzis temp

Kacha trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę. Ale ten Twój mąż ma zaparcie:szok:. Kacha możesz spojrzeć na moje temeraturki. Będę bardzo wdzięczna.
04.12-36,72(wieczorem)+
05.12-36,48++
06.12-36,32
07.12-36,35
08.12-36,25
09.12-36,38+
10.12-36,60
11.12-36,48
12.12-36,46
13.12-36,41
+ to przytulanki
04.12 to tempka mierzona wieczorem. Dodam że dzisiaj mam 47dc.

Bafinka cieszę się że nic nie bolało:-)

Ale sie dzis wkurzylam. ide na wizyte do ginki a tu gabinet zamkniety i pisze dnia 13.12.2010 nieczynne z powodu choroby lekarza.to ja czekam na ta wizyte ponad 2 miesiace po to aby pocalowac klamke- porazka.jutro tam zadzwonie i spytam sie kiedy mam nastepna wizyte.mam nadzieje, ze szybko, bo chce cos zrobic a nie stac w miejscu.
Bafinka fajnie ze Cie nie bolalo.to teraz musicie dzialac i moze sie uda.Ty juz wiele zrobilas a co ja mam powiedziec.rok staranek i nawet wizyta u lekarza mi nie wypalila.z tym ciazeniem to ja mam pod gorke.moja mama mi dzis zdradzila ze starali sie o mnie intensywnie rok.o mojego brata jeszcze dluzej.a nigdy nie brala tabl. anty.widze ze plodnosc to mam po mamusi.
bylam tak wkurzona ze ta wizyte mi odwolano ze wyzylam sie na m.ale mimo tego potem chcial sie bzykac.
Kwiatuszek moj obecny cykl tez jest jakis dziwny.temp. moze narazie jest normalna, choc pewnie jutro mnie zaskoczy. ale testy ow. wychodza raczej negatywnie. wczoraj mialam wrazenie ze moze pozytywny ale pewnosci nie mam.dzis jakby spadek temp. bo 36,3 a to juz 16dc, wiec u mnie by to pasowalo.ale marne mam objawy na owulke. i to juz drugi miesiac z rzedu.nie wiem, wydaje mi sie ze, cos jest nie tak.ja jak odstawilam tabl. to przez 1 miesiac czulam 2 jajniki, potem przez 9 miesiecy czulam tylko 1 a ten drugi jakby wogle sie nie udzielal.wtedy czulam b. mocno owulke. a od 2 miesiecy chyba wlaczyl mi sie tez drugi i jakos te objawy mam marne.nie wiem czy to moze przez to ale innego pomyslu nie mam.
agness przykro mi, ze @ przylazla.moze my powinnysmy zalozyc watek weteranki w ciazeniu.ja juz tez mam dosc tego bezowocnego starania.od 2 dni bzykam sie zeby byl wytrysk bo checi mi juz odchodza.tez jestem zdolowana.no nic agness moze nam sie uda w nowym roku.

reklama
kasiu ja tez dzis mam niska temp a na dodatek wczoraj nie wychodzilam z wc taka mialam biegunke to dlatego temp niewiarygodna i zakłucona,trzymam kciuki zeby wizyta była szybko, u mnie jajniki bola na zmiane ale w tym mies bolały długo

Do góry