reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

witam wszystkie.ja juz jestem po pracy ale na 14.30 musze znow wracac do pracy na szkolenie.ja mam 21 dc i temp. dalej rosnie -dzis 37,0.okres mam dostac 26 listopada wiec jeszcze duzo czasu zostalo.
Kwiatuszek fajnie, ze wyczailas owulke i wtedy dzialaliscie.ja co prawde wyczailam ja w tamtym cyklu, ostro sie bzykalismy i nic to nie dalo.oby Tobie sie udalo.ja razcej swoj cykl spisalam na straty, bo kochalismy sie dopiero w 1 wyzszej temp.nasienie bylo dobrej jakosci ale czy plemniczek spotkal sie z kom. jajowa to nie wiem.pluje sobie troche w gebe bo moj m przed owulka chcial sie bzykac a ja sie wtedy tak zastanawialam, ze mu sie odechcialo.tak jak juz pisalam wczesniej od nastepnego cyklu nie mierze temp. i Ty kwiatuszek masz mnie pilnowac, zebym tego nie robila.mojemu m tez dalam takie zadanie.bedziemy sie bzykac co 2 dni. zaczniemy od 12 dnia cyklu do 22 dc.
big ja jak odstawilam tabl. anty tez mialam wydety brzuch.czulam jakbym tam puchla w srodku. juz nawet nie raz mi sie wydawalo przez to ze jestem w ciazy.bo mi kolezanka mowila, ze wlasnie takie uczucie miala jak zaciazyla. trwalo to z 4 miesiace i przeszlo.sperma przy kazdej okazji wycieka. ja po stosunku leze 1 lub 2 godz.zeby wzmocnic swoje szanse na zaciazenie.bo jak wstaje to momentalnie wycieka, chyba ze tak jak lilith pisala, jak jest owulacja to troche mniej wycieka.

reklama
Lilith jak pisalam do bafinki po 10 to jeszcze byla w drodze do szpitala.a Ty juz jestes w nowym mieszkanku, jak tam remoncik?

Rozumiem. to ja od razu wstaje i lece do lazienki. A co do brzucha to sie troche zasmucilam. Juz liczylam ze to moze to.
Nic tylko czekac. Z innych objawów to rano mi slabo i nie dobrze, (ale to tez moze byc z niskiego cukru), 28 dzien cyklu.
Eh..

Takie osłabienia i mdłości często też pojawiają się przed samą @ i jest to spowodowane spadkiem progesteronu lub nim samym jak jest w wysokim stężeniu :)
Ja już na nowym od soboty, remont kiepsko. Zrobiłam już pokój małej, jeszcze tylko dywan jej dokupić, szafki powiesić i będzie git. Ale salon i cała reszta przed nami. Poukładałam ładnie etc, więc na upartego może to poczekać do po świąt :)

Lilith bafinka juz lezy w szpitalu, dzis juz chyba jej nic robic nie beda.raczej wyjdzie w piatek, no i sprawdza jej wszystkie hormony.tyle tylko wiem.
lilith przeanalizuj moja sytaucje temp. i powiedz mi szczerze czy mam szanse na zaciazenie, czy nie.
11dc- 12dc 36,4
13dc 36,5
14dc-16dc 36,4
17 dc 36,6
18dc 36,7
19dc 36,8
20 dc 36,9
21 dc (dzis) 37,0
14 dnia cyklu byl numerek ale po 20 min. zrezygnowalismy bo kiepsko nam szlo, wiec wytrysku nie bylo.
17 i 18 dc bylo jak nalezy.

reklama
Anecia kochanie, ależ się cieszę że o nas pamiętasz. Ale już duży facet z tego Twojego Adaśka!
Super, a Ty jak?

LILITH fajnie, tak na nowym. Powodzenia za resztę urządzania. A jak u Ciebie zxe starankami? Są, czy na razie odpuściliście?

Do góry