reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Witam poniedziałkowo,ja wzielam sie za porzadki i pranko juz tez sie z ta moja owulacja nie moge rozeznac ale probujemy

Bafinko to Cie wylecza przy okazji nie martw sie bedzie wszystko w koncu Ci pomoga

Kacha to tak jak u mnie probujemy ale nie wiem czy sie uda juz tak nie mysle ale i tak pragne

Agness facieci juz tacy sa moj nie moze zrozumiec jak ja bardzo tego pragne mam plodne i on majwyrazniej nie chcial sie starac ale jak powiedzialm ze ma robic co chce to i tak sie kochalismy i skonczyl ze mnie ale mowie mu zeby nie bylo ze tylko ja chcialamdziecko pozniej bo dziecko to owoc miłosci i oboje musimy tego pragbnac on chce ale mowi ze nie wie czy to odpowiedni moment

dzis mnie pokusiło i zmierzyłam temp było 36,5 czyli spadek zob jak bezie jutro i znow mnie kusi a sex był wczoraj

reklama
Dokladnie pysia ma racje zobaczysz ze bedziesz spokojniejsza i staranka zaczniesz zz spokojem i oda sie od razu

Dzis beda eksperymenty obiadowe hehe

Ostatnia edycja:
Do góry