reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

bafinka jest w szpitalu, pobrali jej dzis 2 razy krew i sprawdzaja wszystkie hormony.wyjdzie w piatek.pozdrawia Was wszystkie.na razie tyle wiem.
lilith pozdrowilam od Ciebie bafinke.ja z tym sluzem w tym cyklu mialam kiepsko.juz dawno takiego cyklu nie mialam.z reguly mam mokro w gaciach.jak kochalismy sie 14 dnia cyklu co po 20 min. zrezygnowalismy to raczej bylo nam sucho.17 dnia moj m powiedzial ze mu lepiej bo troche poslizg jest a nastepnego dnia powiedzial, ze podobnie jak 17 dc.
Anecia fajnie ze wpadasz, jak sie czujesz?fajny ten Twoj synek.

reklama
U mnie gin powiedziala ze jest wszystko w najlepszym porzadku nawet powiedziala ze wczoraj bylo sliczne jajeczko i jak bysmy sie wczoraj postarali to bysmy mieli slicznego bobasa no ale sie nie postaralismy:( Nie wiem juz dziewczyny moj mowi ze chce ale widze ze robi to tylko dla mnie a ja tak nie chce poczekam az on bedzie na to gotowy takze z starankami stop chyba ze co ma byc to bedzie ,oczywiscie bede z wami cały czas.

Bafinka mowi ze spuscieli jej chyba z 10 prubowek krwi wynikow nie ma jeszcze,dzis chyba bedzie miala usg i jutro tez jakies badania

Mam nadzieję, że Bafinka się jakoś trzyma i jest dzielna, jeszcze niedługo i wyjdzie. Dobrze, że ja tak badają :)

Kwiatuszqu, u nas sprawa z drugim bobasem wygląda tak, że mąż niespecjalnie chcę ale dla mnie zrobi wszystko.. trochę głupie ale co tam, ja chce i tyle. A ze staraniami nie ma problemu bo my moglibyśmy sę tulić kilka razy dziennie, więc to też nie wygląda na zasadzie: zróbmy sobie dziecko.

Agness, ja owulke imałam jeszcze na starym mieszkaniu, czekam teraz na @ i zaczniemy pewnie działać :)

Kacha a co do śluzu, ja nie znoszę jak jest mało śluzu.. w tym cyklu o dziwo był, bo chyba aż tak dałam na luz z powodu tej przeprowadzki i na szczęście ten luz utrzymuję się do teraz, teraz jestem na dniach @ i jak nigdy zupełnie się tym nie przejmuję.. za to żel zdziałał cuda :D

My tez kochamy sie bardzo i wogole ale chcemy zeby dziecko było poczete wiesz to nasze pierwsze,powiem tak szczerze ze jemu bardziej zalezy na odpowiedzialnosci bo chce wszystko zapewnic potomkowi,ja go kocham bardzo i poczekam w koncu swait sie nie zawali te kilka miesiecy

Fajnie, że bafinkę ladnie zbadają i w ogole. Będzie wiedzieć przynajmniej na czym stoi :)
Lilith u nas tez nie było "robimy dziecko" tylko seks jak każdy inny, no tylko pierwszy starankowy to jakoś tak myslałam o tym, że może dziecko uda się począć, a później pelen lajt :]
anecia duży ten Twój Adaś że ho ho. :tak::tak::tak:
Kwiatuszek nigdzie czasem nie uciekaj ;)
Pozdrówcie bafinkę.... musi jakoś wytrwać do piątku w tym szpitalu. Może tak źle nie będzie
A my obydwoje tak samo bardzo chcemy maleństwo. Staram sie o tym nie mysleć, bo jak zacznę to końca nie widać :] a i staram się nie nakręcać oglądając cokolwiek dla dzieci wózki itp. ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nic na sile tak piszecie jakbym wogole przyjemnosci z tego nie czerpala:(

No bede z wami cały czas, chyba ze moj sie zdziwi jak sie udalo w tym miesiacu hehe

Ostatnia edycja:
Lecę kobietki tymczasem zajrzeć do lodówki i wymyślić coś na obiad, a i muszę do sklepu chyba iść po spożywcze - Jezzzu jak ja nie lubię chodzić na zakupy, jakiekolwiek :no::no::no:

reklama
Witam.

Ja miesiąc temu miałam w pochwie bakterię Enteroccocus feacalis, teraz znowu mnie dopadła. Podoba ta bakteria utrudnia zajście w ciążę. Miała któraś z was podobne problemy.

Do góry