reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

bigchild witam Cie w naszym gronie.po tabl. anty niestety sa rozne akcje.ja juz ich nie biore 11 miesiecy, cykle mam w miare regularne ale i tak nie zaszlam jeszcze w ciaze.a caly czas sie staramy.
Bafinka to bedziemy jutro w kontakcie komorkowym.dasz rade kochana.lepiej miec to za soba niz przed.wszystko sie wyjasni, pomoga Ci i szybko zaciazysz.ja w tym cyklu kochalam sie tylko 8 dnia cyklu, czyli nieplodne, potem 14 dnia ale po 20 min. zrezygnowalismy bo cos nam nie za b. szlo, 17 i 18 dnia juz bylo super.a pierwszy wzrost temp. mialam 17 dc.wiec zobaczymy.ja juz nie licze na wiele.bo to czy bedzie dziecko to juz nie mi decydowac.ja moge sie starac a i tak nic z tego moze nie byc.wiec zmienilam podejscie bo niechce sie psychicznie wykonczyc.
Kwiatuszek nastepnym razem kup testy owulacyjne.kochaj sie i czerp z tego przyjemnosc.dobrze ze Twoj m wspolpracuje.powodzenia w starankach.masz jakis fajny przepis na danie wegetarianskie?

reklama
Cześć moje słoneczka.
A ja dziś zaczynam 1 dc......... Trudno, ale powiem wam że myślałam, że gorzej mnie ta wiadomość dopadnie. Czuję się raczej dobrze, nie wiem czy to dobrze, następnym razem będzie ok. Włąśnie sobie siedzę, kupiłam sobie winko, spędzę miły wieczór z moim kochaniem.... W przyszłym tygodniu wybieram się na solarium, a co moje dwa słoneczka, i to przyszłe trzecie muszą mieć ładną mamusię, no nie????
Pozdrawiam was kochane.
A co tam u was?

kacha10 na pewno będzie ok. Nie nakręcaj się, zobaczysz, samo przyjdzie.......... bedziesz już wkrótce cieszyć się z nowego życia, Ja Ci to mówię. Zobaczysz, tak samo jak Ja, Bafinka, Pysia888, kwiatuszeq20, i wszystkie inne też. Zobaczycie przyszły rak jest NASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bafinko, głowa do góry! Bezdie dobrze, pomogą Ci napewno, i wtedy już beż żadnych problemów zaciążysz.....Trzymam zaq Ciebie mocno! Daj znać, co i jak!

Agness masz racje.ja juz luzuje i mysle, ze w tym cyklu tez bedzie lipa.i na to trzeba sie przygotowac bo ja juz niechce szlochac.nie wiem jak Wy ale ja wierze w przeznaczenie.wiec jak bedzie moj odpowiedni czas to zaciaze.widze Agness, ze tez zmienilas podejscie, trzymaj tak dalej.buziaki i przytulaki.

Ja dzisiaj się męczę bólem brzucha, nie wiem na co to. Kilka krostek na twarzy i dekolcie.
Ale moj brzuch... Jest tak napęczniały i wielki ze szok. Wyglądam jakbym była w 4 miesiacu ciązy, szkoda, że brzuszek jest pusty, ale milo tak popatrzec jak sie kiedys bedzie wygladalo :)

Aha i pytanie, jak to jest z luteina? Brałam poprzedni cykl na wywołanie okresu, dziś mam dzien dostania okresu i tak sie zastanaiwam czy nie wziac sobie, aby przyspieszyc bo nie chce mi sie znow czekac 15 dni zeby sie dowiedziec ze nic z tego.
Myslicie ze tak mozna?

Aha i jeszcze jedno pytanko z serii glupowatych... Ja od poczatku wspolczycia w moim zyciu kochalam sie tylko z tabletkami, mam pytanie jak wyglada seks bez tabletek? Chodzi mi o nasienie mezczyzny czy ono tez "wylatuje" czy już nie?
Moze glupie pytanie, ale serio nie wiem. Wybaczcie :)

Kobietki wspólnymi siłami damy radę, ot :)
Agnes to dobrze, że się ok czujesz .... w końcu doczekasz się tej upragnionej fasolki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A ciekawe jak się to u mnie potoczy jak znów zaczniemy się starać.... póki co nie myslę i żyję sobie beztrosko :-D:-D:-D
Big nasienie tez wylatuje bez tabletek, znaczy się bez żadnej antykoncepcji :) a co do luteiny niestety się nie znam, więc i nie pomogę

Dokladnie kochane trzeba przestac o tym myslec i wrzucic na luz tak jak mowilam temp dzis jest wyzsza ale nie mierze juz wiecej tak jak juz wiem owulke mam 11dc i musze tego pilnowac w nastepnych cyklach dopiero w tym cyklu sie porzadnie dopatrzyłam jej caluje

Nasienie nie wylatuję aż w takiej ilości jak jest owulka czyli szyjka na maxa otwarta :)

Witam się w końcu.. jakoś wczoraj zapomniałam przyjść się przywitać :(

bafinka kiedy idzie do tego szpitala??

reklama
Do góry