reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kwiatuszqu, pisałam Ci na innym wątku, że temperatura może i spaść na drugi dzień po przyjściu @, to sprawa indywidualna i zazwyczaj każdy ma tak samo.
Ale jak Margola piszę, nie ma się co poddawać, może to implantacyjne a nawet jesli nie, to kolejny cykl, kolejna nadzieją :) A ile przyjemności :)

reklama
kacha a czy po tym twoim dlugim cyklu nastepne tez mialas takie dlugie czy ci sie unormowalo i czy owulacja byla w nastepnych cyklach.
Ja biore ten progesteron od wczoraj i narazie brazowe plamienia mam i uczucie jak na @.
Lilith czy szukalas polskiego gina kolo ciebie czy raczej nie jest ci potrzebny?

kwiatuszeq, a który to dzień cyklu?? bo może to plamienie to implantacyjne jest???! nie łam się i czekaj. Ja też miałam takie jednodniowe, więcej-jednogodzinne plamienie i wyszło jak wyszło więc głowa do góry!! zwłaszcza że temp wysoka!

25 a ostatnio mialam raczej 26dniowe cykle zobaczymy w sumie narazie staneło a temp w tej chwili 37,5

Beatko, my wcześniej bylismy pod opieką GP. Obecnie jestem pod opieką G.U.Ma a prawie 3 tygodnie temu, nasz obecny GP skierował nas już do kliniki, nigdy nie szukałam tu ginekologa bo wydaję mi się zbędny i z o opieki byłam zadowolona :)

Ty chodzisz do polskiego ginekologa??

Tak ale tylko na monitoring pecherzykow, bo tak to nie jest mi potrzebny polski gin. Moi chlopcy urodzili sie w Anglii i nigdy nie korzystalam z polskiej opieki tylko zawsze z GP ale teraz gdy staram sie o trzecie to w GP powiedzieli mi ze musze sie conajniej rok starac zeby oni zrobili jakies kroki i ze jak zaszlam z poprzednimi za pierwszym razem to teraz tez zajde tylko mam sie wyluzowac a ja zestresowana nie jestem hihi.

Beatka ja po tym dlugim cyklu mialam cykl 35-dniowy z owulacja a teraz mam 8 dzien cyklu nastepnego i mam nadzieje, ze owulka bedzie.ja czytalam, ze cykle bezowulacyjne zdrowym kobietom zdarzaja sie raz lub dwa razy w roku.mysle, ze jak udalo Ci sie zaciazyc dwa razy to teraz tez Ci sie uda.ja staram sie o pierwsze dziecko i stresa juz mam, ze cos nie wychodzi.
Kwiatuszek tule Cie mocno.bedziemy razem wyczekiwac owulki i dalej sie starac.zobaczysz w koncu nam sie uda.Ty masz cos krotkie cykle, moze idziesz jeszcze torem tabl.ja tez mialam przez 8 miesiecy cykle po 27,28,29 dni a teraz mialam 35 dni, w wakacje 33 dni.a zanim zaczelas brac tabl. anty to jakie mialas cykle?

Bafinka domyslam sie co czujesz.ja tez mam stracha, ze jak do roku mi sie nie uda to tez ginka moze mnie skierowac do szpitala.Jak chcesz to przed pojsciem do szpitala mozesz mi dac Twoj nr tel.i bede Ci slac smsy, zeby bylo Ci razniej.Glowa do gory, robisz to zeby sie wyleczyc i zaciazyc.

kwiatuszeq, a który to dzień cyklu?? bo może to plamienie to implantacyjne jest???! nie łam się i czekaj. Ja też miałam takie jednodniowe, więcej-jednogodzinne plamienie i wyszło jak wyszło więc głowa do góry!! zwłaszcza że temp wysoka!

Kochana a ty w ktorym dc to mialas pamietasz moze,narazie sie skonczyło ale pewnie jutro albo po jutrze sie rozkreci i moja nadz calkiem prysnie

reklama
Do góry