reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Witam, wczoraj zaczęlam ost opakowanie tabletek, kwas foliowy łykam regularnie, jeszcze nie zaczęliśmy sie starać a już sie denerwuje. Dziewczynki czy wiadomo czy ktos z tego forum, zaszed łw ciąże odrazu po odstawieniu tabletek?
hmm zastanawiam się czy przejść na diete bogatą w wapń, bardzo chcialabym mieć coreczkę, a u nas w rodzinie (z obu stron) jest tak, że jak komuś córka nie urodzi sie pierwsza to później już nie ma szans hmm.

mika nie wiem ale tu przewaznie sa staraczki z dłuzszym stazem,ja dzis testowałam 2dni przed2 nie wiem co mnie pokusiło ale bynajmiej jak zob te jedna I to jestem spokojniejsza

Bylam wczoraj u gina i przpisal mi Cyclogest ktory zawiera progesteron na wywolanie @ bo to juz 41 dc a z usg nic nie wskazuje na samoistne przyjscie @.
Gdy tylko @ sie pojawi to zaczynamy starania od nowa z kazdym miesiacem nowa nadzieja.

Kwiatuszek moze jeszcze nic straconego.mnie z reguly przed okresem wszystko wkurza i ciagnie mnie do slodkiego.ale kazdy jest inny.a jak nie uda Ci sie w tym cyklu to zaczniesz nastepny i znow staranka rusza pelna para, z tego co pisalas to Twoj M sie juz przekonal wiec da tym razem z siebie wiecej niz ostatnio.moj mowi, ze sie tym razem tez postara, lyka ten salfazin, ale jak co do czego przyjdzie to pewnie bedzie zmeczony po pracy.chociaz owulka powinna mi wyjsc w dlugi weekend ale jak bedzie to nie wiadomo.trzymam za Ciebie kciuki.

Beatka mi tez raz wyszedl cykl bezowulacyjny, okres sie spoznial, owulki nie czulam, ginka myslala ze zaciazylam ale jak zrobila usg to powiedziala, ze nic sie tam nie dzialo i dala mi luteine na wywolanie, bralam ja tylko 2,5 dnia i w koncu dostalam okres.cykl wtedy mialam 44 dniowy.po tym wszystkim dobrze mi bylo zaczac nowy cykl, bo tamtem to psychicznie mnie wykonczyl.wiec wywoluj @ i zaczynaj nowy cykl starankowy.
Mika u nas na forum kobietki staraja sie przez dluzszy czas.ja znam tylko 1 osobe ktora po tabl. anty szybko zaszla.pozostale osoby, ktore znam musialy sie niezle napocic, zeby zaciazyc.ja juz 11 miesiecy sie staram i nic.moze u Ciebie szybko pojdzie, bo kazdy jest inny.powodzenia w starankach.

reklama
Do góry