reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kacha, Ty mi się tu czasem nie poddawaj !! My mocno za Ciebie trzymamy, że w końcu się uda. Jednak na badania trzeba iść. I nie tylko Ty..

reklama
Dzieki Wam za slowa otuchy.nie wiem co bez Was bym zrobila.Kwiatuszek ja owulke czulam przed tabl. i zaraz po ich odstawieniu, wiec niby z wyznaczeniem jej nie mam problemu.Lilith , Bafinka co do badania nasienia to macie racje.ja juz takie laboratorium znalazlam blisko domu, musze sie wypytac co i jak, i jak dobrze pojdzie to niech to zrobi w domu a ja w przeciagu 7 min. dowioze to do tego labotratorium.tylko czort musi sie zgodzic.mysle, ze w listopadzie ja nie zaciazymy to w grudniu bedzie musial zrobic te badanie , bo na 13 grudnia mam wizyte u ginki.

Nie wiem kurcze...jakos u mnie to wszystko dziwne...bo tak sie zastanawiam...czy to mozliwe, bo stosuje testy pwulacyjne....w piatek pojawiły sie po raz pierwszy dwie kreseczki...fakt ze slabe, ale byly...potem strasznie roznie wychodzily te testy...bo tak...raz wychodzily dwie wyrazne kreski...potem tylko jedna...potem znowu dwie...dodam, ze testy robilam z roznych firm...i ciekawe czy to ma znaczenie... ..oszalec mozna normalnie z tym liczeniem na owulacje...zwlaszcza po tabletkach...... Sluz jest...moze nie bardzo intensywny ale jest...temperatury u siebie nawet nie mierze...bo u mnie to jest bardzo trudne....piersi mnie bola strasznie...zwlaszcza sutki mam bardzo wrazliwe.....wiem ze szyjka ma jeszcze znaczenie...ale ja nie umiem tego badac...wstyd sie przyznac

U mnie na razie nic nie leci. ten sluz pojawil sie przy zalatwianiu i byl b. jasno -brazowy, nawet moze bezowy.sorki za szczegoly.no nic ale jutro pewnie temp. spadnie i dostane okres.ja juz sie tym nie stresuje.co ma byc to bedzie. doszlam do wniosku,ze powinnam sie cieszyc tym co mam, a nie myslami caly czas isc do przodu, od cyklu do cyklu, bo terazniejszosc zaczyna dla mnie nieistniec.

dziewczynki a moze wieci czy jak w nastepnym cyklu zaczne brac bromergon (bo to mi ma przepisac gin na nastepnej wizycie ) czy oprocz tego ze ma to wywolac owulacjie to czy unormuja mi sie cykle bo jak pisalam mam 40 dniowe, a zapomnialam sie go zapytac o to.

Bafinka na ktora idziesz dzis do lekarza?ciekawe co Ci powie.trzymam kciuki za wizyte.jak bedziesz po to napisz co i jak.u mnie dzis temp. spadla do 36,7 wiec okres tuz tuz.chcialabym go juz dostac bo dlugo sie juz mecze, te napiecie przedmiesiaczkowe mnie dobija.dzis w nocy naszczescie podbrzusze nie bolalo.

reklama
Do góry