reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kobietki jestescie kochane, ze tak czekacie tu na mnie i trzymacie za mnie kciuki.na prawde sie wzruszylam. ja dzis nie testowalam, bo na rano mialam do pracy.pracuje w szkole wiec zycie prywatne i emocje zostawiam w domu.w nocy znow o 2 zaczely mi sie skurcze macicy- na 2 minuty przestawaly a potem znow i tak 2 godz.-masakra, teraz troche podbrzusze mnie pobolewa i pojawil sie b. jasno brazowy sluz wiec pewnie zaraz dostane okres.a dzis temp. 36,8 wiec niezle spadla bo wczoraj byla 37,1 a przedwczoraj 36,9.wiec pewnie jutro spadnie do 36,6 i mnie zaleje i nawet nie zdaze za testowac.smutno mi, ze znow sie nie udalo.cos ta ciaza nie jest mi dana.

Mika witamy w naszym gronie.mi w grudniu uplynie rok od odstawienia tabl. i starania sie o ciaze i dalej nic.my zaczelismy starania po ostatniej tabl- tak mi mowila lekarka, ze nie musze czekac.ciazenie to nie jest taka prosta sprawa.jak masz zaciazyc to uda Ci sie szybko a jak nie to bedziesz sie meczyc tak jak my tutaj.wiec mysle, ze mozecie isc na zywiol po odstawieniu anty.

Dzieki kwiatuszekza pocieszenie. Kobietki a tak wogle to fajnie , ze tu jestesmy razem.moj M jeszcze wierzy, ze cos z tego moglo wyjsc.te rozczarowania sa najgorsze w calym cyklu.ja tak na prawde chyba zaczelam isc dopiero wlasnym naturalnym torem.po odstawieniu tabl. anty mialam cykle po 27,28 ,29 dni- krotkie, bezbolesne a zanim zaczelam brac tabl. cykle mialam po trzydziesci pare dni i bardzo bolesne.i chyba do tego powrocilam.jak juz dostane okres to biore tabl.przeciwbolowa bo juz wiecej meczyc sie nie bede.bede mierzyc temp. ale chyba do owulacji, jak juz bede miec pewnosc ze owulka byla to sie wstrzymam z mierzeniem , bo w tej ostatniej fazie to mnie b. stresuje.najlepsze nasienie zostawimy na owulke, i jak bede czuc owulke to zrobie jeszcze test owulacyjny dla potwierdzenia.no i znow wymysle jakies randki, zeby bylo milo.to jest plan dzialania na nastepny cykl.zaczelam sie zastanawiac czy to cos z jego nasieniem jest nie tak ale na razie moj M sie wzbrania przed badaniam. pocieszajace jest to, ze powiedzial ze zrobi je w swoim czasie.a kiedy to ma byc to mi o tym nie powiedzial.

Kacha ja tez tak mialam zaraz po odstawieniu cylke 28-29dniowe a zawsze mialam krotsze i byly bezbolesne dopiero teraz zaczelo sie jakos krocej i bolesniej,no i czuc owulke zaczynam,a w porzednim cyklu tez juz przed @ mialam bolace piersi i podbrzusze, tak dlugo bralam te tabl ze teraz jak mnie bolal to myslalam ze to fasolka.Uda sie kochana napweno

kacha może rzeczywiście to coś z nasieniem i tu sa 2 rozwiązania; 1 niech idzie na badanie u mnie wyglądało to tak ja weszłam bo laboratorium poprosiłam o rachunek poszłam zapłacić a w tym czasie mąż do łazienki jak ja wróciłam z paragonem było już po wszystkim on został na korytarzu a ja weszłam do pokoju wypełniłam za niego formularz oddałam pojemniczek i po wszystkim a 2 rozwiązanie to po prostu idź do apteki i poproś o witaminy dla facetów na poprawę jakości spermy niektóre są bez recepty... tylko je podobno trzeba brać 3 miesiące zeby sperma się poprawiła....

reklama
Do góry