reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
mika ja powiem tak nie ma na co czekać zacznijcie działać od razu jak poczytasz nasze posty to zobaczysz że zrobienie fasolki to nie takie chop śup więc szkoda czasu na czekanie aż organizm się zregeneruje... ja odstawilam ponad pół roku temu i jeszcze nie zaciążyłam mam problemy z owulką i regularnymi cyklami i tak ma sporo z nas więc najlepiej jest od razu pójść do gina na monitoring czy wszystko po odstawieniu jest ok a z witamin to na 100% trzeba brać folik i to na razie starczy...

Bafinka, to mówisz, że skończyć to opakowanie(bo to jdno musi jeszcze być, pod koniec roku wyjaśni sie nasza sytuacja finansowa)pójść na rutynowe badania do lekarza i brać sie do roboty?ojojku a co z tym jak lekarze straszą:ciąża wielodzietna i takie tam, nie boicie się?

mika skończ opakowanie i do dzieła naprawdę nie ma na co czekac... a co do ciąży bliźniaczej to jestem na tym forum już ponad pól roku i jeszcze nie było przypadku ciąży mnogiej.. wiec nie ma co się obawiać a do gina pójdź jak odstawisz tabsy po 1 normalnym cyklu jesli będziesz mieć wątpliwości czy owulacja była...
kwiatuszqu ja nadal trzymam za ciebie kciuki
kacha a ty jak testowałaś dzis?? cos sie dziś nie odzywasz???

oj będę do Was zaglądać, bo ja nie mam pojęcia co z czym do czego, te owulacje, temperatura ahhh wiem tylko, że kiedyś miałam bardzo nie regularne @ więc róznie to bywa

reklama
Do góry