reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Dostalam okres. wykresik w tym cyklu mialam ladny, wiec z hormonami raczej u mnie ok.w owulke wtrafilismy i z temp. i z testami ale to niestety nie wystarczylo.kupilam mezowi witaminki na nasienie -salfazin i bedzie je bral.no i dzis nowy cykl ropoczety.jednak bezbolesne okresy sie juz skonczyly wiec organizm dopiero powrocil do siebie.

Kwiatuszek kiedys nasze sny sie spelnia.mi kiedys tez sie snilo ze jestem w ciazy i to byl taki realny sen, ze jak sie obudzilam i zobaczylam, ze nie mam brzucha to mi sie b. smutno zrobilo.nam sie marzy dziewczynka ale znajac przewrotnosc losu to wtrafi nam sie chlopak.moj M jest urazony, ze mysle tylko o jego narzadach rozrodczych a nie o nim samym. faktycznie musze zmienic myslenie, bo caly czas czuje sie rozkojarzona, a wg lowie to mam tylko plemniki i ciazenie.

ale macie pamięć z tym moim lekarzem:) dziękuje ze tak o mnie dbacie
lekarza mam na 17 zdam relacje jak wróce
kacha przykro mi ze sie nie udało ale nie trać nadziei... tule
pysia dbaj o siebie bo teraz zdradliwa pora roku...

Bafinka trzymam kciuki!nawet nie czuje sie b. zdolowana.szkoda mi tego ostatniego cyklu. ale dobrze ze okres przyszedl i moge zaczac nowy cykl.

Bafinko, powodzenia u lekarza !! Obyś była zadowolona :)

Kacha, a czemu się wzbrania?? Rok czasu to chyba wystarczający powód do skontrolowania siebie..

reklama
Lilith to chyba jakieś przeziębienie, bo wczoraj temperatura jak byk 38,1 a dziś już 36,7 więc to pewnie chwilowe...
Bafinko, niby dbam o siebie ale być może zachorowalam przez to, że w nocy w pracy wyszłam w krotkim rękawku na wiatr się przewietrzyć, bo spałam żywcem i pewnie mnie zawiało :-:)-( i od razu choróbsko

Do góry