reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Dziewczynki....
Faktycznie troche tutaj dziewczyn ubywa....chociaz ja sobie tak mysle...ze forum jest bardzo przydatne itp...ale nie macie czasami wraznia ze bardziej nas nakręca i wiecej myslimy o dzidzi... ....ja przed chwilką zrobiłam test ...i dalej dwie kreski...zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie....tak jakby sie przyglądnąć to chyba dalej jestem przed owulacja...bo mam wrazenie ze ta druga kreseczka jeszcze nie jest identyczna jak ta pierwsza...chociaz utrzymuja sie juz 4 dzien....i tak sie zastanawiam,..czy jest czasami tak, ze mimo ze jest owulacja to ta druga kreska nie wyjdzie identyczna jak pierwsza??

reklama
Ikasia ja robilam w tym cyklu testy owulacyjne i ta kreska testowa byla o wiele ciemniejsza niz kontrolna.widac bylo u mnie ta roznice, nie mialam juz watpliwosci jaki jest wynik testu.
Margola super, ze do nas wpadasz, lapie Twoje fluidki ciazowe, zycze Ci spokojnej, zdrowej i radosnej ciazy.wiem, ze to glupie ale czuje psychicznie ze dostane okres.trzymaj za nas i wpadaj tu do nas czasem.

A jak to jest jeszcze jak rano wychodzą dwie kreski, a popoludniu wychodzi tylko jedna.....tak jak mowicie, staramy sie tak co dwa dni...zobaczymy....a jeszcze mam pytanko , czy dlugi czas przed owulacja zaczynaja si epojawiac dwie kreski?? Wie ktos?

Ikasia mi w tym cyklu pojawialy sie tak przez 4 dni.piatego dnia juz nie robilam.jak to z tymi testami dokladnie jest to nie wiem, bo stosowalam je pierwszy raz.ja owulke mialam 11 lub 12 pazdziernika a test pozytywny wyszedl mi 10,11,12,13-go pazdziernika.9 i 14-go nie robilam ale 8-go test byl negatywny.

reklama
Witam dziewczyny
Jestem nowa na forum, ostatnio stwierdzilismy z mężem, że czas na potomstwo, zegar biologiczny tyka:tak:. Sprawa wygląda tak, że od 4 lat biorę tabletki, w przyszły pon mam w planach zacząć ostatnie opakowanie. I tutaj moje pytanie, a raczej kilka:sorry2:
jak długą robiłyście przerwę, jak wzmacniałyście organizm iii jak się zabezpieczałyście przez ten czas kiedy powinno się dać oczyścic organizmowi?(dodam, że mój mąż nie chce słyszeć o gumkach) Pomożecie?

Do góry