reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Jeśli by się np. jajeczko wchłonęło czy nie pękło to tak.. niestety tylko monitoring potwierdzi Ci, że owulacja się odbyła prawidłowo :( I to najlepiej robić taki, gdy gin wcześniej sprawdza wielkość jajeczek a później potwierdza ich pęknięcie. Wykres ze skokiem, potwierdza Ci pracę hormonów, czyli wzrost progesteronu..

Mandrzejczuk nie obrazaj sie na nas!wpadaj tu jak najczesciej, ja tez zawsze czytam Twoje posty,a zanim sie zdecydowalam tu zalogowac to glownie podczytywalam Twoje posty i glownie dlatego sie tu zapisalam.to ze tu z nami jestes daje nam nadzieje, ze nam sie tez moze udac tak jak Tobie.Tak jak Bafinka napisala, to kazdy kreci sie wokol swoich problemow.ale to ze napisalas o tym badaniu nasienia i swoich znajomych, zaczelo mnie przekonywac i powoli nakierowuje na to meza.Kochana trzymaj sie z nami. moze niebawem my zaciazymy i bedziemy w koncu piosac o objawach ciazowych.
Lilith dzis 34 dzien cyklu (13 dzien ostatniej fazy cuklu) i temp. mi skoczyla do 37,1.w nocy znow bolalo mnie podbrzusze na okres i do dosc mocno.teraz znow spokoj.juz trzecia noc z rzedu mam takie bole a w dzien spokoj.cycuszki dalej twarde i obolale.w nocy czuje sie jakbym miala zaraz wyeksplodowac i dostac okres.A jak u Ciebie dzis temp?

Własnie kacha kiedy testujesz bo te objawy jakies mylace , chociaz mnie brzuch tez bolal caly tydz temp tez mialam wysoka nawet do 37,3 a nic sie nie udalo, teraz w tym cyklu temp mam 37,1najwyzsza jak narazie ciekawa jestem czy cos bedzie nakrecam sie jak jakas idiotka juz sie mi sni po nocach

Ja termin okresu mam na jutro albo na srode, bo owulke mialam 11 lub 12 pazdziernika.dzis 13 dzien ostatniej fazy cyklu.te objawy sa mylace, bo sa podobne, czy na okres, czy na ciaze to jeden kit.kobietki pisza, ze brzuch na ciaze tez boli jak na okres.piersi mnie zaczely bolec z 4 dni po owulacji i tak codziennie.jeszcze tak dlugo mnie nie bolaly.ale w sumie kazdy cykl jest rozny i trudno sie tu do czegos odnosic.wiem pozostaje mi czekanie.

Dziewczynki z tym testowankiem to nie wiem jak bedzie.za szybko nie chce tego robic, zeby sie nie dolowac 1 krecha ale zyc nadzieja nie wiadomo ile, to tez nie dobrze.

Dziewczynki z tym testowankiem to nie wiem jak bedzie.za szybko nie chce tego robic, zeby sie nie dolowac 1 krecha ale zyc nadzieja nie wiadomo ile, to tez nie dobrze.

rozumiem cie kochana bardzo dobrze tez mam za soba I kreske a za drugim razem dobrze z sie wstrzymalam bo @ przyszła.

Tak patrzac na nasze bb to sporo kobietek nas opusciło

reklama
Bylam dzis na monitoringu i niestety wciaz nie ma dominujacego pecherzyka.
Czekamy teraz na @ i jednak gin postanowil mi wyindukowac owulacje.
Jak zaczne brac te hormony to przeniose sie na watek z wspomagaczami.

Do góry