reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Dziewczyny...znowu ja

Mam pytanko czy to mozliwe, żebym po tych moich plamieniach "pookresowych"miala dopiero dni plodne?? ...wiec te plamienia mogly nie byc owulacja? ....robilam sobie testy owulacyjne....mialam wczesniej dwie kreski....po tych plamieniach zniknęła jedna....wiec nie bylo plodnie...od wczoraj bolał mnie brzuch, kregoslup, no i zaczął sie wydobywać maly sluz....no i zrobilam test i dzisiaj wyszły dwie kreski...ta druga jest dośc mocna...prawie taka jak testowa........co myslicie??

reklama
Hej Dziewczyny...znowu ja

Mam pytanko czy to mozliwe, żebym po tych moich plamieniach "pookresowych"miala dopiero dni plodne?? ...wiec te plamienia mogly nie byc owulacja? ....robilam sobie testy owulacyjne....mialam wczesniej dwie kreski....po tych plamieniach zniknęła jedna....wiec nie bylo plodnie...od wczoraj bolał mnie brzuch, kregoslup, no i zaczął sie wydobywać maly sluz....no i zrobilam test i dzisiaj wyszły dwie kreski...ta druga jest dośc mocna...prawie taka jak testowa........co myslicie??

moim skromnym zdaniem to nie było krwawienie owulacyjne tylko @ po tabsach rózne dziwne zeczy się dzieją i że dopiero teraz będziesz mieć dni płodne....

kwiatuszQu moje kciukaski nie za bardzo ci pomogły choć bardzo się starałam... oby twoje były skuteczniejsze...:)

Po odstawieniu tabsów, zawsze jest plamienie/ krwawienie ale nie wiem, czy ja w temacie.

Bafinko, jak te Twoje tempki po korygowaniu i dzisiejsza??

Bafinko, czyli to ta skokowa temperaturka o ktorej Ci pisałam tyle. Musisz poczekać od 1 skoku do max 4 i to oznacza, że już prawdopodobnie odbyła się owulacja i jestes po dniach płodnych. Jeśli skok miałaś mniej więcej w 14 dniu to do tego dodaj z 13 i za tyle dni plus minus przychodzi @. Albo jak zobaczysz znaczny spadek, do tych niższych to się pojawi tego dnia, lub nastepnego. Czasem zdarza się, że pojawia się jeszcze na wysokich i spada po. Życzę Ci więc, by ciagle utrzymywała się taka sama, lub jeszcze bardziej urosła :)

Jak odstawiasz tabletki, to normalne jest, że przychodzi @ z odstawienia i dopiero wtedy zaczyna się nowy cykl. Już bez nich.

Bafinko, nie ma za co :*

reklama
Jak odstawiasz tabletki, to normalne jest, że przychodzi @ z odstawienia i dopiero wtedy zaczyna się nowy cykl. Już bez nich.

Bafinko, nie ma za co :*

Dzieki bardzo...mam nadzieje ze sie nie mylisz...i ze teraz mam nowy cykl jakgdyby....bo ja to sobie ulozylam i wyglada to tak:
25 wrzesnia-miesiaczka
5 pazdiernik--plamienie--i to mi sie liczy jako nowa miesiaczka, a wiec 5 pazdzienrik to bedzie pierwszy dzien cyklu?
Bo chcialam jeszcze zaznaczyc, ze po tym okresie 25 wrzesnia wzielam 4 tabletki...i przerwalam opakowanie....

Ostatnia edycja:
Do góry